en çok hangi ırkı/milleti çekici buluyorsunuz? kadın ve erkeği farklı değerlendirebilirsiniz?

kadın olarak esmer akdenizli ya da latin kadınları beğeniyorum. erkek olarak ise iskandinav erkekleri

1. Tinder acana kadar alman erkeklerini cekici buluyordum ama tinder actiktan sonra ne zevksizmisim dedim :d birini begenmem irkina bagli degil genel olarak durusuna, karakterine ve havasina bagli. Ama son zamanlarda daha cok "white" olmayan erkeklerden hoslaniyorum sanirim. Siyahi veya asyali gibi. Asyali derken koreli erkekler gibi yüzü kücük bir kiz cocugu tatligindaki erkekleri kastetmiyorum tabi. Daha maskülen ve hatta melez olanlari asiri seksi geliyor örnek erwan heussaff. Fransiz ve filipino karisimi mükemmel bir mix :d ama genelde bu kadar yakisikli erkekleri begenmem, kendim de cirkin oldugum icin heralde cirkin erkeklerden hoslaniyorum daha cok.

16 mart 2021 14:46

2. anonim 2, godfrey gao diye tayvanlı biri var çoooook yakışıklı. doğu asyalıların çoğu bu kadar erkeksi gözükmüyor o yüzden pek tipim değiller.

16 mart 2021 15:03

3. Ingiliz erkekleri, ama unlulerine bakarak söylüyorum sadece.

16 mart 2021 15:37

4. latin ve güney amerika insanlarını çok beğeniyorum. özellikle brezilya. ten renkleri ve genel tiplerine bayılıyorum. brezilyalı bir erkekle tanışmıştım. o yanık teninde göğsünde tek bir kıl olmadığını görünce şoke olup tıraş edip etmediğini sormuştum :d etmiyormuş, ben hep esmerler killi olur zannediyordum. trde böyle gibi çünkü. seksi geliyor bana güney amerikalılar.

16 mart 2021 15:41

5. kadınlarda ukrayna erkeklerde daha çok yumuşak hatlı kumral olan tüm milletler

16 mart 2021 15:58

6. Slav erkekleri gözümüz gönlümüz açılsın diye yaratılmış olabilir

16 mart 2021 16:27

7. Erkek : Norveç, İsveç, Finlandiya, Rusya, uk, abdli de olabilir. Tek seçim hakkı varsa norveç

Kadın: Norveç, İsveç, Finlandiya, Almanya, Rusya, Ukrayna

16 mart 2021 17:54

8. kadın: brezilya, güney afrika ülkeleri, latinler ve iskandinav ülkeleri

erkek: alman alman alman

16 mart 2021 17:55

9. bu arada kadınları bende sadece beğendiğim ünlüleri baz alarak söyledim, erkekler için fikrim aynı ünlü ünsüz farketmez :d

16 mart 2021 17:56

10. Erkeklerde iskandinav, rus. Uzun boy, sarışınlık ve sakallar öldürüyor beni. Aşırı erkeksi buluyorum.

Kadınlarda ukraynalı, rus ve eenn çok latin kadını derim. Kadınlardan hoşlanmıyorum ve Shay mitchella aşık olmuştum you dizisini izlerken

16 mart 2021 18:00