en güzel sarı saç tonu sizce nasıl olmalı?

merhaba süslüler. yıllardır altın tonlarındaki 9 civarındaki saçımı gaza gelip açtırarak platin yaptırdım. şimdi çok pişmanım, devamlı akıyor, griliği kalmıyor. sapsarı brassy iğrenç bir renk oluyor ve kullanımı çok pahalıya patlıyor. saçım hem berbat yıpranıyor hem de hemen dibi geliyor zaten. saçım koyu kumral ve ten rengim beyaz sayılır nötr gibi. sizce ne tür bir sarıya dönmeliyim? sydney sweeney saç tonunu nasıl buluyorsunuz? ünlü veya fotoyla örnek atmanız mümkün mü?

1. sarı saçta en sevdiklerim bade işçil ve yasemin allen. kumral bej saçta ise serenay sarıkaya

sydneyinkini çok sevemedim ya daha doğal tonları seviyorum sarı saçta da

23 ağustos 2024 15:23

2. anon 1 cim aslında nötr alt tonluyum ben, her sarı gideblir yani öyle bir avantajım var ama gold sarıdan çok sıkılmıştım artık çünkü nerdeyse lise 2 den beri var, 12 yıldır falan bu renkti saçım. bir değişiklik istedim ama pek beğenemedim platini, yaşlı gösterdi beni bence. daha fresh duracak bir ton arıyorum şimdi.

24 ağustos 2024 09:33

3. he kendimi de tarif edeyim. gözlerim açık kahverengi (gold renkler parlatıyor daha güzel duruyor), kaşlarım kirpiklerim çok koyu değil ama koyu kumral gibi düşünebilirsin. böyle yani :)

24 ağustos 2024 09:34