en iyi yağ bazlı temizleyici ?

daha önce konuşuldu ama güncel cevap için yeniden açıyorum. cosmed maruderm önerilmişti ama niyeyse bana çok güven veren markalar değil. yves rocher için iyi şeyler duymadım. isananınkini deneyen var mı?

1. cosmed de maruderm de hiç iyi değil bence süslü. cosmed'i zaten bir yerden sonra attım bu ne biçim temizleyici diye, maruderm daha iyi ama rimeli özellikle iyi çıkaramıyor. isanayı da pek beğenmemiştim ama hatırlayamıyorum neden beğenmediğimi.

bunlar hariç nuxe, yves rocher ve body shop'un temizleyicilerini kullandım, üçü de bence gayet iyi ve yeterliler, özellikle şu ilk üçlüyle kıyaslandıklarında

15 eylül 2024 16:17

2. Ss ben isananinkini kullanıyorum güneş kremini çıkarmak için memnunum. İçeriği de temiz

15 eylül 2024 16:29

3. maruderm hiç iyi değil. likit formda pompalı olanların kullanımı kolay diye düşünüyordum ama katı bazlı olanlar kadar cildi iyi arındırmadığını fark ettim. banilla co.'dan çok memnun kaldım ama sevmeyeni de çok. gözü bulandırıyor diyen var. bence hepsi aynı seviyede bulandırıyor ya.

15 eylül 2024 16:31

4. isana ve yves rocher kullanıyorum. Bir de heimish katı olanı denedim ama katı bana göre değilmiş. isana fiyatına göre iyi. Ama yves rocher ninki daha iyi o yüzden doğum günü kampanyasında aldım tekrar. O fiyatına da bi zahmet iyi olsun zaten.

15 eylül 2024 16:41

5. Süslüler cevap veren herkese teşekkürler.

Peki bioderma deneyen var mı?

15 eylül 2024 18:28

6. banila co varken macera aramaya gerek var mı ki? bir de daha yeni isntree aldım ama henüz denemedim asdsdsd

15 eylül 2024 18:39

7. Banila.co çok önerildi onu deneyeceğim galiba son anonim ya .d kore ürünlerine de mesafeliyim ama bakacağım artık.

15 eylül 2024 20:41

8. soruda bahsettiğiniz tüm markaları denedim, isana göz makyajını hiç güzel çıkarmıyor sadece güneş kremi arındırmak için ideal. clinique, heimish(biraz kurutuyor karma yağlı için iyi), banila co benim de favorilerim. balmları ben de daha çok seviyorum

15 eylül 2024 20:49

9. Banilaaaa

15 eylül 2024 22:19

10. nuxe un pembe bi temizleyicisi var yağ bazlı, asla yakma yapmıyor, sivilce yapmıyor çok başarılı ve nuxe aşırı pahalı bi marka değil indirimlerle hele gayet makul oluyor

16 eylül 2024 15:02