en sevdiğiniz tampon markası nedir?

süslülerim en kullanışlı olan sızdırmayan tampon markası hangisi sizce? ob, tampax, kotex? ilk defa kullanacağım hangisini almalıyım siz hangi boyları kullandınız? teşekkür ederim şimdiden

1. ben de tampaxı düşündüm ilk kullanacağım için ama herkes sızdırıyor demiş. tatile denk gelecek kullanmak zorundayım. çok kanamam olmuyor ama yine de denize gireceğim için sızdırır mı diye çekindim

9 ağustos 2022 23:41

2. ben tampaxla başlamıştım aplikatöründen dolayı, onunla da devam ediyorum uzunca süredir. sarı ve yeşil boyutlarını kullanıyorum. akıntım yoğun olduğu günlerde yeşili en fazla 3 saatte bir değiştiriyorum sızdırma problemi olmuyor o yüzden. zaten 4 saatte bir değiştirmeye özen gösteriyorum ama 4. saatte gidip sızdırma gözlemlediğim olduğu için ilk günler özellikle dikkat ediyorum ve her zaman günlük ped takıyorum ne olur ne olmaz diye. kotex'in sızdırdığını burda diğer tecrübe eden süslülerden duymuştum hiç kullanmadım. ob'ye de elim hiç gitmedi tampax'ın yerleştirme rahatlığına alışınca. belki ilerde.

9 ağustos 2022 23:44

3. Üçünü de kullandım.

1) kotex: sızdırıyor ve parça bırakıyor insanın içinde. Bir çıkarıyorsun pamuk gibi açılmış tiftik olmuş. Korkutucu bayağı.

2) Tampax: aplikator sayesinde uygulamak daha steril oluyor dışarıdayken. Şimdiye dek sızıntı yaşamadım ama normal boy tampon 5 saat kullanılıyorsa Tampaxın 3.5 saat sonra ipi kan oluyor (yani sızdırabilir bu süreyi aşarsa, ama ben bu özelliğini fark edip erken değiştiriyordum)

3) en iyisi ob, mini boyu bile uzun günlerde sızdırma yapmadı, sert bir pamuk olduğunu ve içerisinde başka materyaller olduğunu tahmin ediyorum. Kanla karışınca özellikle kotex gibi tiftiklenmiyor. Çıkarınca bile taş gibi kalıyor miss. Tampaxa göre içinde daha az hissediyorsun bu arada.

10 ağustos 2022 00:25

4. kullanışlı olarak tampax, sızdırmazlık olarak ob

10 ağustos 2022 00:25

5. teşekkür ederim hepinize <3

10 ağustos 2022 01:00

6. Ob en iyisi, kotex inanılmaz kötü, sızdırıyor

10 ağustos 2022 10:47

7. sadece o.b. kullanıyorum o yüzden bir tek onu anlatabilirim. orta boyunu kullanıyorum. ria (spiral) var rahim içinde, bu yüzden kanamam çok oluyor. spiralden önce küçük boyu bile hiç sızdırmazken şimdi orta boyu sızdırıyor anlamadım. çok da tutmuyorum 4 saat en fazla.

birden gelen kan akışını hemen ememiyor galiba, kenarından sızıntı oluyor. bu aralar bu yüzden memnun değilim. ama yapısı, emiciliği iyi aslında.

10 ağustos 2022 12:41

8. Rossmann facelleden memnunum

10 ağustos 2022 17:39

9. dışarıdayken aplikatörü daha hijyenik geldiği için tampax, evde sakin günümdeysem facelle, özellikle yoğun günlerde super plus boyu olduğu için ob.

en iyi koruyanın yapısı itibariyle ob olduğunu düşünüyorum, dolarken şişiyor bu yüzden çıkartırken de kolay oluyor. tampax sanki daha çok pamuk içerikli ve tam yuvarlak değil. facelle yapı olarak ob'ye daha çok benziyor, hem de daha uygun fiyatlı.

10 ağustos 2022 20:19