en yakın arkadaşınızın sizi kıskandığını, sizin için iyi olmadığını nasıl anlarsınız ya da size yalan söylediğini ne biliyim bu tarz şeyler?

burayı okumuyor ama o benim okuduğumu bilmez, belki bende onun okuduğunu bilmiyorumdur, o yüzden spesifik bir şey yazamıyorum. ama onunla ilgili şüphelerim var ve bu durum beni çok üzüyor.

1. Ne gibi seyler oldu da hissettin suslu? Yani olayi degisik de yazabilirsin

Ben de bir kere hissetmistim. Ustelik sadece kendim degil baska arkadasi adina da. Ama bize zarar verecek bir yönü olmadigindan umurmasamadim sonra

5 ağustos 2020 19:18

2. Ondan baskasiyla arkadas olmami istemiyordu ve insanlarin beni ondan cok sevmesine katlanamiyordu.

Sevgilik oldugunda garip triplere giriyordu. Cok normal hareketlerimi bile anormalmis gibi gostermeye calisiyordu

Basarilarimi hicbir zaman icten kutlamadi hep olumsuz seyleri yuzume soyledi, komik bir seymis gibi eksikliklerimden bahsederdi. Kilo verdigimde gozunden alev ciktigini gordum resmen.

Ondan daha guzel olmami , daha iyi giyinmemi, arkadaslik iliskilerimin daha iyi olmasini vs kiskandigi icin hep alttan alttan kotuledi

Baslarda konduramadim ama gozum acildiktan sonra saldim simdi fazlasiyla mutlu ve rahatlamis hissediyorum. Boyle asagilik kompleksli tipleri etrafinda bulundurmak her zaman insani asagi cekiyor

5 ağustos 2020 19:20

3. Bir de en yakin arkadasini kiskanan tipler, sizin bunu fark ettiginizi anladiginda araniz daha tam acilmadan, sizi digerlerine kotulemeye baslar ki arkadaslik bittiginde o sutten cikmis ak kasik rolune girebilsin.

5 ağustos 2020 19:23

4. Ya mesela süslü tüm fotoğraflarıma bir kulp takar tam anlamıyla çok güzelsin çok güzel çıkmışsın demez, benim beğendiklerime bile.

Bir iki arkadaşım var onunla yakın olmayan, o kızları   sürekli gömecek bir şeyler söylüyor ben de çok bayılmıyorum onlara, ama o hep alttan alta dalga geçiyor.

Diğerleri çok spesifik yazamıyorum ne yazık ki ama tavsiye almaya o kadar ihtiyacım var ki siz de haklısınız ben anlatmadan ne diyeceksiniz, son bir iki aydır kafamda bu sorular belirginleşiyor ve moralim bozuluyor.

5 ağustos 2020 19:43

5. Kiskanip kiskanmamayi bi kenara birakip, onunla arkadas olmak seni mutlu etmiyorsa, kotu suphelere surukluyorsa zaten sonuc belli suslu

5 ağustos 2020 19:58