erkeğe saat dışında düğünde ne takılır?

nişanlıma nişanda saat taktık ama genel gözlemim saat kullanmayı çok sevmediği yönünde. kışın bileklerini üşütüyormuş ondan takmıyormuş mesela dhhd. kendisine de sordum ama siz bilirsiniz diyecek şimdi biliyorum. bana bir fikir verir misiniz sizde fazla varsa

1. Çeyrek tak geç o zaman süslü 😂😂 ilerde satarsınız da hem😂😂

10 haziran 2021 14:21

2. Valla olay oraya doğru gidiyor 😄 bakalım bakalım neler bulabilcem

10 haziran 2021 14:38

3. (link: https://ty.gl/poemeyq Link )

Biz nisanda yukarıdaki yüzüğe çok benzer bir model taktik, dugunde de saat takicaz. Belki bir fikir olur size.

10 haziran 2021 14:48

4. Annem eşime 3 tane  gremse taktı, bozdursun ne istiyosa alsın dedi, paraya çevrilecek birşey daha makul geçiyor bence

10 haziran 2021 14:49

5. Gerçi şimdi 3 tane almak da ne bileyim, altın almış gitmiş başını, ama yine de altın en iyisi gibi

10 haziran 2021 14:51

6. Annem eşime babamdan kalan altın kravat iğnesini taktı nikahta, takım elbiseyle ciddi davetlerde kullanılabilecek bir şey. Ben de kol düğmesi aldım damatlığıyla takması için.

10 haziran 2021 16:25

7. Herkese çok teşekkür ederim. Meğerse bizimki saate okeymiş biz de aldık. Ama güzel fikirlermiş çok sağolun 🌸

11 haziran 2021 00:53

8. Üst düzey elektronik eşya alınabilir.

11 haziran 2021 01:26

9. Nişanda saat taktık, düğünde hiç bir şey takmayacağız. Ben kendim özel olarak hediye bir şey almak istiyorum ama ne alabileceğim konusunda fikrim yok.

11 haziran 2021 13:21