erkek arkadaşımın gönlünü nasıl alabilirim?

biraz fazla sinirli ve fevri biriyim. dilimin pek kemiği yoktur. ama bu defa kavga esnasında geçmişte de yapmış olduğu çok büyük hatalardan dolayı (aldatma hariç) çok sık kavgalarımız oluyordu. ve ben ilişki içerisindeyken onu üzecek hiçbir hata yapmadım. onun yaptığı yanlışlara karşılık ağır konuşmalarım oldu sadece. bu defa biraz ileri gittim. hakaretler ettim. nasıl gönlünü alabilirim? küs değiliz ama mesajlaşmalarımızı azalttı. pek görüşmek için de çabalamıyor. neredeyse aramıyor sormuyor ama aklından asla ayrılmak geçmiyormuş. sadece benimle iletişimi bu şekilde tutarsa sinirlenmez ve de kırılmazmış öyle diyor. bense böyle eksik hissediyorum. sanki sevgilim benim sevgilim değilmiş gibi. eskisi gibi değer görmüyormuşum gibi hissettiriyor. bu durum 4 gündür böyle. benim yaşadıklarım da kolay şeyler değildi. yerimde başkası olsa eminim ki çoktan ayrılırdı. ama olmuyor. gönlünü almak istiyorum. konuştum defalarca inadı inat gibi davranıyor. ne yapmam bilmiyorum...

1. Çok cinsiyetçi bir insansın, yardım edesim gelmedi. Ben bile senden daha erkeğim nasıl bir laf?

20 ağustos 2022 23:01

2. dilimize dolanan bi küfür vardır bilirsin, o da cinsiyetçi bi küfür ama kullanılır. duyarlı olcam diye çok kasma bence. her işi ben yapıyorum diye canını acıtmak için söylediğim bir sözdü sadece.

20 ağustos 2022 23:12

3. Hakaret etme sebebiniz birikmişlikse konuları birbirinden ayırmanız gerek. Önceki yaptıkları sebebiyle belki de daha önemsiz bir şeye patladınız. Bunu ilişki devam ederse diye söylüyorum. Bence devam etmemeli aslında ama duygularımızı bir anda terk edemiyoruz maalesef. Şu an size yaptığı şey de psikolojik şiddet esasen. Psikolojik şiddet ilerde fiziksel şiddeti de getirir. O yüzden de bu ilişkiye fazla yatırım yapmamaya başlayarak kendinizi soyutlamaya çalışmanız yerinde olur. Söylediklerinizden dolayı pişman olduğunuzu ve duygularınızı anlattıysanız biraz zaman tanıyın, hem kendinize hem karşınızdakine.

20 ağustos 2022 23:24