erkek arkadaşımın hayat kadınıyla beraber olması ?

benden önce olmuş birkaç kere. yaşlar 30+ bu arada. sevgili olduğu kızlarla penetrasyon yaşamamış ama iş için gittiği şehirlerde kaldığı otellerde bir iki kere hayat kadınıyla bir kere de eskort ile beraber olmuş. şimdi, benden öncesi beni ilgilendirmez, zaten kaç yaşında adam mutlaka birileriyle beraber olacaktı fakaaat ben çok soğudum yav. kendimi denemek için yaptım,  yapmam gerekiyordu, arkadaşlar yüzünden oldu bilmem ne deyip durdu. yaptığına pişmanmış falan filan. kız arkadaşımla oldu falan dese takmazdım belki ama böyle olunca canım sıkıldı. korundun mu diye bin kere sordum belki. bi de biz cinsellik yaşamadık ama baya bi çekim var aramızda, oldu olacak gibiydi ama ben olmadan bi sorayım dedim şimdi de hiç içim almıyor adamı, görmek falan istemiyorum hatta. 😒  ya bi de bi kız arkadaşım; ohoo eskortla beraber olduysa işin zor seni cinsellikte onunla kıyaslar falan dedi. hayat kadnıyla escortun farkı ne kızlar?  destan gibi oldu ama hem sorayım hem içimi dökeyim hem de abartıyor muyum diye size de sormak istedim.

1. Ben de sogurdum eski sevgilisiyle birlikte olmasıyla hayat kadınıyoa birlikte olması aynı sey degil. Ama burda sorun olan kıyaslama yapcak olması degil

18 ekim 2021 00:54

2. Tatlım hayat kadınıyla escort aynı şey. Ayrıl valla seksi para ile yaşayan erkekle olmaz

18 ekim 2021 00:55

3. sevgilin eskortla yatıyor, arkadaşına bunu söylediğinde ise kızın aklına ilk gelen "şimdi senin performansını eskortla kıyaslayacak işin zor" demek mi oluyor :d ne çeşit bir varoşluk şebekesinin  içindesin çok üzüldüm sana ya. sevgilin de arkadaşın da bok gibi insanlarmış sorry

18 ekim 2021 00:55

4. iğrenç bence am birlikte olacaksan da hastalık testi iste

18 ekim 2021 00:57

5. Süslü çok özür dileyerek şunu söyleyeceğim. Bu hiç hoş değil. Siz bu adamla birliktelik yaşasanız ( ki tanrı,evren artık ne ise korumuş sizi) eskort muamelesi yapacak. Hatta artiriyorum evlense biriyle gene gider eskortlarla birlikte olur.

Hangi şehirde yaşamış,okumuş bilmiyorum ama bu devirde sevgiliyle birlikte olmak daha yaygın,normallesen bisey eski kusaklara göre. Bunu söyleyen biri 70 yaşında olsa 30unda evlense 20sinde boyle bir birliktelik yasasa inanin daha cok anlayışla karşılayacagim

Arkadaşı o gün yap dediyse ve yaptiysa yarin da yap der yapar.

18 ekim 2021 00:58

6. Okuduğum/duyduğum en saçma kıyaslama olabilir bu. Ya ne alakası var cidden? Neyse konuya dönersek bence çok haklısın ben de çok soğurdum sevgilim bir eskortla birlikte olsaydı. Tek gecelik ilişki olsa neyse ama para ile seks, ne bileyim ya.

18 ekim 2021 01:00

7. Sevgiliyle birlikte olmakla eskortla olmak arasında kocaman farklar var. Mesela birisi severek sevisirken digeri buna genellikle mecbur bırakılmış biri. Birisi güven duyarak o adamla olurken diğeri belki de iğreniyor .

Cinsel geçmiş de gelecek icin bir referanstır. Porno izleyerek cinsellik sağlıklı nasıl öğrenilmiyorsa eskortla birlikte olan adam da demekki kadınlara hic güven verememiş, cazip gelememiş birisi ki bu yola mecbur kalmis. Eskortlari değil adamı küçük görüyorum.

18 ekim 2021 01:03

8. Cinsel hastalıklar için test istemekten çekinme ve hpv aşısı olmaya başla süslü. Aşı 6 ay sürüyor. Koruyuculuğunun başlaması filan derken 7 ay yakınlaşma. Hpvnin belirtisi olmayabiliyor ve sürtünme yoluyla da bulaşıyor, prezervatifle olan ilişkide de hatta oral yolla da. Gerçi ülkemizdeki 4lü aşı oral yolla buluşacak virüsün yol açabileceği baş ve boyun kanserlerinden korumuyor ama.

18 ekim 2021 01:29

9. Eskortla hayat kadininin ne farki var. Kibarliktan adi eskort oldu, yoksa aynı şey. Bir erkek kadin bedenini, kadinlari satin alabileceği bir eşya gibi görürse ne sana saygi duyar ne de sevebilir. Seks yapsan bedava eskort olursun gözünde, iğrenç gerçekten öğrendiğim anda tekmeyi basarim gotune boylesinin. Kadinlara saygi duymayi ogrenecekler , oyle bakkaldan ekmek alir gibi kadin kiralayan adami su kadar midesi olan bir kadin kabul edemez.

18 ekim 2021 02:16

10. Kadın bedenini satın alınabilir olarak gören erkek ıyyy midem bulandı