erkek arkadaşıma, yakın olduğu kız arkadaşı ile görüşme desem çok mu keko olur?

1. Valla ne olur bilmiyorum ama bence 10 senelik arkadaşıyla konuşmayı kesmez

17 şubat 2021 14:15

2. Evet .

17 şubat 2021 14:16

3. kekolukta son radde hem de. kızım deli misin sen ne sıfatla çocuğa o kızla görüşme diyebilirsin ki saçmalama. aynısını o sana yapsa erkek arkadaşım çok kıro dersin. Şahsen Biri bana böyle dese ben inadına görüşürüm hiç gelemem böyle kekoluklara.

17 şubat 2021 14:17

4. açıkçası bana doğru gelmiyor. her ne kadar sevgiliniz de olsa o bir birey ve kendi dünyası, kendi arkadaşları var. arkadaşlarıyla arkadaş olmanıza veya onların sizinle arkadaş olmasına gerek yok. bence hayatına bu şekilde müdahale etmeyin, sonra en ufak bir olayda önünüze gelebilir. ayrıca 10 senedir tanışıyorlar diyorsunuz, o 10 senede sevgili olmadılarsa daha olmazlar.

17 şubat 2021 14:18

5. lütfen başka insanların özel eşyalarını her ne nedenle olursa olsun karıştırmayın

17 şubat 2021 14:19

6. 10 senelik arkadaslarmis dagdan gelip bagdakini mi kovacaksiniz demeye gelmistim. Hala ayni dusunuyorum kiz guzel diye de bu tepkiler fazla dramaya baglamayin hemen. Yalniz o mesajlar biraz sorun. Acikcasi adamin face ini karistirip kizla konusmalarini yillr oncesine gidip okumaniz da cok abes. Benim bile nelerim nelerim cikar oyle . Bir gunluk birsey olmus sizden onceymis ve devami gelmemis. Ben olsam bende bu kisimda takilirdim ama birlikte olmak isteseler olurlardi size gelene kadar diye dusunuyorum. Bence duan hic bir hamle yapmayin bekleyin .Devam eden bir skinti varsa zaten iletisimlerini kestirirsiniz. Yada sadece toplu bulusmalarla sinirlanir. Durduk yete kiskanclik cikaran tip olupta kendinizi eziklemeyin.

17 şubat 2021 14:20

7. Ben olsam ben de görüşmeni istemiyorum derdim. Kimseyi zorlamıyorsun istiyorsa senden ayrilır görüsür. Bu tipler arkadaşim diye can hıraş savunur ilk alkol aldıklari zaman da yiyişir. Biz de alkol aldık kimseyle yiyismedik valla

17 şubat 2021 14:22

8. Adamın bilgisayarını, mesajlarını okuyup yeterince keko davranmışsınız zaten.bir de görüşme derseniz mantıklı biriyse sizden ayrılır diye düşünüyorum.

17 şubat 2021 14:23

9. 10 senelik arkadaşını sebepsiz yere hayatından çıkarmasını istemen yersiz olur, kabul etmez. Böyle müdahele ederek kendini komik duruma düşürebilirsin bence, o kadar yakınlarsa kıza bu durumdan bahseder çünkü.

17 şubat 2021 14:28

10. Onların arasında bir şekilde cinsel çekim var, mesajdan çıkan çok net bir şey bu.

Ama siz de kekonun tillahisiniz, bence adamı kendinizden kurtarın.

17 şubat 2021 14:31