erkek bebek ismi, aras mı pars mı ?

selam kızlar, aras ismini uzun zamandır duyuyordum ama pars'ı yeni keşfettim burada ve çok hoşuma gitti. ikisini de beğenmeyebilirsiniz belki, bir şey diyemiyorum. ama en azından birini seçecek olsanız hangisini seçersiniz süslüler?

1. Pars'ı nası yeni keşfettiniz kocası takım elbise giyen herkes oğluna pars ismini koyuyo:dd

14 ağustos 2022 17:43

2. 3 bebekten 8'inin adi aras

hayvan ismi nasil seviyorsunuz anlamiyorum pars aslan kaplan falan ama aras'tan iyi oldugu kesin

14 ağustos 2022 17:48

3. koysanıza ali, mehmet. saçma sapan isimler buluyonuz.

14 ağustos 2022 17:48

4. Ben de pars ismini çok beğenirim ama çocuk saldırgan olur diye vazgeçtim toprak koyucaz insallah. Aras da cok klasik. Bilemedim.

14 ağustos 2022 17:58

5. anonim 2, hayvan ismi mi? ne kadar salak salak konuşmalar ya bunlar.

anonim 3, size ne be?

ay ben buraya yorum yazanların kavgaya kaosa aç olduklarını, ne dediklerini bilmeyen, ne konuştuğunu bilmeyen, aptal saptal konuşan insanlar olduğunuzu unutmuşum, kusura bakmayın yorumlarınızla tekrar hatırlattınız, eksik kalsın yorumlarınız ne manyak insanlarsınız be.

not: düzgün cevap veren süslü lütfen üstüne alınmasın.

14 ağustos 2022 18:13

6. süslü aras ismi daha güzel. aras'ı seçerdim. şey bir de sinirlenme hemen.

14 ağustos 2022 18:16

7. saçma sapan isimler buluyorsunuz diyen birini ciddiye almıyorum artık, durup dururken böyle konuştun, şimdi de fikir mi beyan ediyorsun? eksik kalsın, gidebilirsin.

14 ağustos 2022 18:20

8. Pars

Hayvan

Pars, leopar olarak da bilinir, kedigiller familyasından Panthera cinsinin 4 büyük kedi türünden biri.

Cins: Panthera

Familya: Felidae

Hız: 58 km/sa (Maximum, Koşu)

Yaşam süresi: 12 – 17 yıl

Bu devirde cahil olmak bence sadece tercih.

14 ağustos 2022 19:00

9. anonim 7 ve 8, sizler tam bir hayvansınız. allah belanızı versin sizin gibi insanların.

anonim 7, ananın amınsu koyucam, çocuğumun fotoğrafını da atarım bakar bakar çıktığın yer olan ananın amını hatırlarsın.

14 ağustos 2022 19:05

10. ss bu terbiyesizleri boşver sen kalpleri kararmış insanlar bunlar..umarım hamile bir kadının üstüne hiç yoktan gittiğiniz için ettiği beddua tutar da belanızı bulursunuz ve bence pars ismi çok güzel süslücüm, karizmatik bir yanı var bu ismin pars diye bi arkadaşım vardı biraz sert ama muhabbeti güzel biriydi

14 ağustos 2022 19:09