erkekler kilolu kadınları hiç mi sevmiyor?kilosu nedeniyle buluşması kötü geçen var mı?

tamam yamuk sikli tc erkeklerini boşver diyoruz ama bu sorunun cevabını merak ediyorum.benim yüzüm vs orta halli (çevreme.göre güzel)olmasına rağmen şu zamana kadar bir sevgilim anca oldu çoğu arkadaşım şaşırıyor ama çevremde okul vs bakıyorum yüzden önce fiziğe baktıklarını düşünüyorum.boyum 1.58 kilom 67.sırf bu kilodan dolayı hiç kimse beni sevmiyormuş gibi hissediyorum(kilo ver diyecekler zaten 15 kilo kadar verdim devam ediyor)yakın bir zamanda buluşmam var mesela ama ben kesin buluştuktan sonra bu kişinin tavrı hoşlanması gider gibi hissediyorum.onada söyledim hatta gördü fotoğraflarımı benim için bu tarz şeyler önemsiz alınır verilir diyor.ne bileyim süslüler.hiç kilonu yüzünden buluşmanız olumsuz geçti mi ?ya da buna benzer şeyler?

1. Süslücüm herkesin bir beğenisi var tabii ki kimisi zayıf seviyor kimisi balık etli kimisi de kilolu. Asla şişman sevmezler diye bir genelleme yapılamaz yani. Görüşeceğin kişi oynama yapmadığın fotolarda boydan gördüyse seni bir sorun yaşanmayacaktır. Ama misal 65 kilo olup da fotoda 55 görünümlü bir oynama yaptıysan ve kiloyu sevmiyorsa sorun olacaktır tabii ki.

Özetle fotolarla oynamadıysan sorun çıkmaz

19 ocak 2022 16:18

2. Erkek arkadaşımla ilk buluştuk begendik birbirimizi falan. Dedim ki ya kilolu olsaydım yine begenirmiydin. Hayır dedi pislik. Herkes şekilci herkes. İğreniyorum.

19 ocak 2022 16:20

3. Kilolu ama nasıl kilolu mesela? Kilo dağılımı nasıl? Mesela benim çevremdeki erkekler drake'in hotline bling klibindeki gibi kızları beğeniyolar gayet. Gerçi onlar kilolu sayılmaz çok ama sende çok kilolu değilsin gibi. Kendine çok dert ediyorsan özgüvensiz gibi görünüp negatif enerji yayıyor da olabilirsin.

19 ocak 2022 16:21

4. Askım sen kilolu değilsin ki hafif tıknaz duruyosundur.

Ay benim de taaa ünideyken hazırlıkta ölüp düştüğüm bi cocuk vardı.ortam şimdiki gibi bok değildi instadan tanışırdık okulun kampüsteki bi kafesinde otururduk falan.Allah var ben minyon da değilim 174üm ama kilom da 67 falandı.balık etliydim çok net.çocukla ilk buluştuk çok iyi anlaştık.aradan zaman geçti  (ki bana alelade bi flörtten çok çok daha kıymet verirdi)  arkadaşıyla tanıştık.arkadaşı olan cocuk yaşadığımız şehrin en en popüler en janti en yakışıklı zengin ve Zeki gözdesi.sarışın renkli gözlü bi yapma bebek gibi kankası.o günden sonra biz bi kez görüştük, o gün de şarjım bitmişti.annemi aramam lazımdı, ukdeflörtümün telini istedim, annemi aricam dedim.aldım telefonu jantikanka dan wp mesajı geldi "kanka amma uzattın su kızı tipin değil dedik hadi bırak da starbucksa geçelim" yazmıştı.o gün ukdeflörte konusunu hic açmadım.bi ağlamam Var ama içime icime, gözlerimden bi damla sızmadan hemde.tipi değilmişim..20 yaşındaki bi genckız icin ne acı.cidden de öyle oldu.ben hoşlanmak da değil cidden seviyodum kendisini.öyle de bi ruh ikizliğiydi.ikimiz de aynı fikirlerdeydık.ve sonra hiç konuşmadık.tipimden sırf.sanki uzaylıymışım gibi.o kadar kötü hissettim ki kendimi.o gün diyetisyene gittim.diyete başladım.10 kilo verdim.tarzım tavrım tamamen değişti.1 sene içinde hepsi yenilendi.bi gün yine okuldayız yazdı bana" seni gördüm ama o sen misin bilemedim , sen misn ? " yazmış.cevap vermedim.aylarca yıllarca büyük bi kaliteyle oldurmaya çalıştı.ben vazgeçmiştim tabi o esnada.sonra ben tabi düzenli ilişki yaptım.yine karşılaştık kafede (bu arada bu olaylar 2-3 sene nerdeyse sürünüyor o derece). instadan eklemiş (sabah 4:20) Bi mesaj isteği var "sen tanıdığım en harika kızdın  ben  ortamın gazına gelen bi aptaldım , her şeyi sana anlatmak istiyorum ama sevgilin var ilerleyemem.tanıdığımdan cok cok daha güzelsin, biliyorum ilişkin de var ama seni böyle görünce ve kalbini bilince  karşı koyamıyorum sana yazmaya" yazdı.sonra engelledim süslü.bu oldurulamamıs ilişki böyle başlamadan bitti.hayatımdan yüzlerce adam geçti hep aklımda o kaldı.tam 9 sene olmuş biz tanışalı.11 Ocak 2013tü.geçen hafta nişanlandı bu arada.minnacık 40 kilo bi kız.umarım istediği fzik potansiyelindeki bu kızla mutludur.arkadaşlarının onayından geçmiştir.

Beni 10 kilo icin üzdüğüne değmiştir.

İyi ki de üzmüş ama , su anki sevgilim erik gibi kütür kütür , yeşil gözlü , salon adamı bi pilot.

Yoksa onu bulamazdım:)

Konuyla alakalı mı bilmem ama mesaim bitti bitecek boştum yazmak istedim.

19 ocak 2022 16:38

5. 1.60 boya, 60 kilodan 51'e düştüm, hem vücut hatlarımı kaybettim hem de erkeklerin ilgisini. zayıf oldum da ne oldu, artık seksi değilim. söyleyeceklerim bu kadar.

19 ocak 2022 16:40

6. Hayatım boyunca hiçbir zaman zayıf bir kadın değildim zaten.

Bir kere en kilolu olduğum dönemde flörtüm olmuştu,buluşmuştuk. Daha önce görmüştü tabi fotoğraflarımı.

Boyum 174,kilom 82 o zamanlar. Benim bütün kilom basene ve bacağa gidiyor maalesef. Oturduğumda üstten normal duruyorum ama ayağa kalkınca bildiğin lömbür lömbür şişman.

Neyse buluşacağımız cafeye ben önceden gittim. Geldi,ayağa kalktım. Bi bozuldu,bi bozuldu. Normal oturduk kahvemizi içtik. Durduk yere bana o bacaklarını erit dedi. Ne yapar edersin bilmiyorum ama o bacaklarını erit dedi.

İlk ve son buluşmamızdı zaten,ben şok oldum.

Sonra adam akıllı sevgilim oldu,yine o dönem aynı kilodaydım. Fakat sonra spora yazıldım,deli gibi yürüdüm diyet yaptım ve ilişkim varken çok kısa sürede 64 kiloya düştüm. Sevgilim laf arasındayken ağzından kaçırdı. Abi ben seni ilk gördüğümde o ne bacaklar o ne kilo ya kütük gibi birşey demiştim içimden dedi.

Bilemem bazıları takılıyor bazıları takılmıyor.

19 ocak 2022 16:44

7. simdi cok kisa bir ozet (nereden geldigim anlasilsin): boyum (dogru olcum ile) 161; kilom 64 ile 47 arasinda gitti geldi hayatim boyunca. en son gecen aralikta 62.6 idim. baktim pantolonlarim olmuyor kilo verdim (8 ayda 6 kg - cok zorlandim nedense) simdi flortler biraz kusur bulurcasina "fazla zayifsin; yuzun kasik gibi vs" diyor. nedendir bilmem 56 olduguma da inanan yok; daha az saniyorlar. neyse, demem o ki ben kendimi simdi rahat hissediyorum; begenilmek cok da umrumda degil. begenen buyursun gelsin zaten :))) sonuc: sevgili soru sahibi: hepimizi her kiloda begenen de oluyor begenmeyen de. begenilmemeyi de cok onemsememek lazim. kabalikla karsilasiyorsak da so what... gorusmeyi keseriz oldu bitti! hepinizi cok seviyorum; siz de sevin kendinizi <3 <3

19 ocak 2022 17:19

8. 158'e 67 kilo kilolu değil mi... hafif tıknaz mı...

19 ocak 2022 17:19

9. Bayiliyorum su sitede kilo guzellemesi yapilmasina djjdjdje

19 ocak 2022 17:39

10. A10, gerçekten kısa boylarda fazla zayıflık olmuyor. Normalde boyun uzunsa kilo da kaldırılır, kısa boya kilo yakıştırılmaz derler ama ben gerek kendimden gerekse de çevremde kısa boyda aşırı zayıflığı beğenmiyorum. Boy zaten kısa, bir de aşırı zayıf olunca çocuk gibi görünüyor insan. Ben 166 boy ile şu an 56 kiloyum kendimi daha çok beğeniyorum ama bir ara 45 kiloya kadar düşmüştüm ki gerçekten bir çocuk görüntüsünden farkı yoktu.

19 ocak 2022 17:42