erkeklerde sakal hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?

sevgilimin sakallarından çok rahatsızım ben çoğu erkeğe sakal yakıştırmam ve sevgilim sakallarına bayılıyor naptiysam kesmedi siz ne düşünüyorsunuz

1. 4 yıl sevgiliydik 4 yıl sakalını kesmedi tamamen damat tıraşı yapılınca gördüm çift çene olduğunu 4 yıl sonra adamın çenesine dokunabildim.

4 ekim 2019 00:44

2. Sakal seviyor musun peki? Beni sakalı soğutuyor ya

4 ekim 2019 00:46

3. Soğutmuyor da tuhaf yani benimkinin dudakları görünmüyordu öpmek için önce engeli aşmak falan gerekiyordu yani. Çok gıcık bir durum. Normal uzunlukta veya yeni çıkmışken kirli sakal olayı falan güzel de ondan sonrası hiç hoşuma gitmiyor. Sevgili dönemlerimizde her yılbaşı yeni bir traş Makinesi aldım hediye :( kesmedi

4 ekim 2019 00:49

4. Benim soylemedigim kelime kalmadi teröristlere döndün dedim yine de umursamadı ilk uzadığı zaman ki gibi bıraksa sesim çıkmaz ama çene altında uzatıyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

4 ekim 2019 00:51

5. ben de hiç hoşlanmıyorum ya kıl yumağı resmen. modası bitse de kurtulsak. ama yapabileceğiniz pek bir şey yok kendi kararı sonuçta.

4 ekim 2019 00:56

6. Her hafta sakalını düzelttirmeye gittiği ve benden bakımlı olduğu için bi şey demiyorum.  bakımsız ışidli sakalı gibi olsaydı kes derdim, orası ayrı.

bakımlıysa, temizse psikolojik baskı kurmayın bence. Size zorla saçını kes deseydi hoşunuza gider miydi?

4 ekim 2019 01:00

7. Vallahi süslü benim tam popoma kadar gelen saçlarım var, “eğer sakalını tamamen kesersen tüm kafamı kazıtıcam o kadar bıktım nolur” dedim, kesmedi. Damat traşını da zorla yaptırdı arkadaşları. Yine uzatıyor bakalım bu sefer nolucak. Yakışıyor yakışmasına da adamın yüzünü göremiyorum. Yüzü de yatkın sakallı ayyaşlara benziyor. Her gün farklı bir kişi ışid muhabbeti yapıyor çocuğa bu ne sevdaysa kesmiyor.

4 ekim 2019 01:03

8. (yazar: Greece) aynı mantıkta bakım yapıp yapmaması da ona kalmış oluyor. Hatta bakım yapmadığım saçımı kestirmemi söyleyebilecek anlamına da geliyor bu dediğiniz... zaten kesmiyor darlasak da tınlamıyor :(

4 ekim 2019 01:05

9. Bakımsız, ışid sakallı biriyle sevgili olmam. sevgilim kendini salıp böyle birine dönüşse ve uyarmama rağmen bi şey yapmasa ayrılırım. Bunu biraz karşıdakine saygı olarak görüyorum, inatla kırpık gibi gezen herifi savunmuyorum yani.

Bakımlı düzgün bi sakalı kesmesi için diretmekle farklı bence.

4 ekim 2019 01:09

10. Bence bakımsız olması karşısındakinden çok kendisine saygısızlığını gösteriyor ya. Dedemin bile uzunca sakalı vardı günde üç dört defa tarar her hafta bakım yapar uzunluğunu her zaman aynı olacak şekilde ayarlardı. Sıkıntı uzun olması bakımlı bakımsız olması da değil. Neyse. Erkekler ve sakalları aşırı ilginç.

4 ekim 2019 01:13