erkekleri çıldırtmanın yolları?

bu başlıkta yazılanları hepimiz biliyoruz kızlar, yeniden herkes taktiklerini yazabilir bence. ilk ben başlayayım. hakimiyetin bende olması sevgilimi delirtiyor. üstündeyken kollarını kilitleyip ben hareket etmeye başladığımda adam kendinden geçiyor, memelerimi kendi vücudumu okşamak üstüne katlıyor hahaha. hadi siz de taktiklerinizi yazın!

1. gözünün önünde başkası ile cilveleşmek, sevişmek, vs.

19 ekim 2020 13:43

2. durduk yere anasına babasına söv. kesin çıldırır

19 ekim 2020 14:12

3. oral yaparken testisler ile anüs arasındaki bölgeyi yalamak.(gizlinot: temizliği söylemeye gerek yok)

19 ekim 2020 14:14

4. Troll ler bi geri dursa ya

19 ekim 2020 14:16

5. ahahaha ilk 3 cevap

19 ekim 2020 14:16

6. erkek olarak ssyi çok net onaylayabilirim, lakin o pozisyonda elle kitlendiğimiz zaman çok çıldırınca çıkıyoruz. kelepçelemek falan lazım. eğer kelepçelerseniz a4ün söylediğini de yapın ve çırpınmasını izleyin.

kelepçelerken plastik kelepçe kullanacaksanız iki bileğini birbirine kelepçelemeyin, ya da çift kelepçe kullanın. iki bileği tek kelepçeyle kelepçelerseniz kelepçeliyken biriktirilen bütün hıncın sizden çıkarılması olası. ellerimizi ellerinizle kilitlediğiniz zaman çıldırdığında bi yerden sonra "ee yeter" diyip kilitten çıkıyoruz ve bir şeyler yaşanıyor ya, eğer onu seviyorsanız bir de onun plastik kelepçeden çıkışlı versiyonunu deneyin.

ha bu arada, plastik kelepçe kullanacaksanız mutlaka elinizin altında her an mutlaka bir kelepçe makası mutlaka olsun. ha ayrıca, plastik kelepçe kullanmanız durumunda yaşanacak tatsızlıklar ve olumsuzluklardan yana sorumluluk kabul etmiyorum.

19 ekim 2020 14:34

7. Anonim 7 tam bir erkek orospususun :D

19 ekim 2020 14:53

8. O değil de elleri kolları falan tam olarak nerde kitliyoruz ya da kelepçeliyoruz onu anlamadım. Kollarını yukarı kaldırıp bileklerini mi birleştirecez yani nasıl, nolur anlatsın biri :d

19 ekim 2020 15:07

9. Anonim 7 erkek olarak lütfen bize biraz daha tavsiye ver

19 ekim 2020 15:09

10. a9 erkekler olarak bi yerden sonra çıldırmaya devam etme isteğimiz karşılık verme isteğimiz tarafından baskılanıyor. istisnalar dışında kadınlardan daha güçlü olduğumuz için bileklerimizi yukarda tutturmak istemediğimiz zaman tutamıyorsunuz, bu da çok çıldırmamızı engelliyor. kilitten çıkıp karşılık veriyoruz. yalnız burada söyle bir nüans var: o karşılığı alabilmeniz için kilidi onun açması lazım. artık plastik kelepçe kırabileceğini bildiğiniz partnerinize plastik kelepçe mi takarsınız, metal kelepçe takip anahtarı "yanlışlıkla" ulaşabileceği bir yere mi bırakırsınız, orası sizin bileceğiniz iş. ben mesela en son denediğimde plastik kelepçe kıramıyordum, ama o günden sonra spora başladığım için bugüne kadar birazcık güçlendim, şimdi kırar mıyım bilmiyorum, ama plastik kelepçeyi gözüm kesiyor.

"neresinden kelepçelemeliyim" sorusunun cevabına gelirsek:

1- klasik cevap, iki bileği tek kelepçeyle birbirine kelepçeleyip yatak demirine bağlamak.

2- iki eli arkadan kelepçelemek (biraz kontrolsüz çırpınırsa istenmeyen sonuçlar alınabilir)

3- iki eli önden kelepçelemek (biraz fazla merhametli bu, sebebini anlayamadım)

4- iki eli teker teker yatak demirlerine kelepçelemek (tam insafsızlık)

19 ekim 2020 16:04