erkeklerin hpv taşıyıcısı olduğu nasıl anlaşılır ?

10-15 yıl önce önüne gelenle iliski yaşamış ama şuan durulmuş bir adamda bu virüs olma ihtimali nasıl anlaşılır? birlikte olduğu kimsedw boyle bir sıkıntı olmamış ama bir erkek mesela bu virüsü 15 yıl önce kapmış olsa hala taşıyıcı midir? nasıl anlarız?

1. Baskanseyler tasiyor olabilir. Kan testi olsun suslum

20 temmuz 2021 23:21

2. Anon 1. kan testi istesem içeriğinde nelere baktırmalı ?

20 temmuz 2021 23:23

3. HPV Tanılama Testleri

"Pap Smear testi

HPV DNA Testi ( PCR ) / HPV PCR

HPV Tip Testi

HPV Testi

Biyopsi: Koilositoz, piknotik nukleus, akanthosis, multinükleasyon

Genital Siğil Testi"

20 temmuz 2021 23:32

4. 10-15 yıl önce virüs bu kadar yaygın değildi ancak taşıyor olabilir. Kimsede böyle bir sıkıntı yaşamadım demesi taşımadığı anlamına gelmiyor. siğil yapmayan cinsini de taşıyor olabilir. Maalesef belirti vermediği sürece testi yok erkekler için.

Virüsü taşımadığına inanıyorsa birlikte aşı olabilirsiniz süslü. 3 doz toplam 6 ay sürüyor. Biraz pahalı ama sağlık için değer diye düşünmek lazım.

20 temmuz 2021 23:32

5. Bilemezsiniz, erkek siğil çıkarmıyorsa tespit etmek için %100 sonuç veren bir test yok.

21 temmuz 2021 00:12

6. El cevap: anlayamazsın

Erkekler için kabul görmüş bir hpv testi yok

21 temmuz 2021 00:46

7. Hepatit b ve duger cinsel hastaliklarla bulasan hastaliklara baktirabilirsiniz. Ben evlenmeden once baktirmistim. Amerikada bile green cardimi almak icin saglik sinavina girmistim cinsel yolla bulasan ciddi bir hastalik varmi bakiliyor. Bu. Devirde kimde ne oldugu belli degil maalesef bence herkesin yaptirmasi lazim sonra suslude basliklarda goruyoruz

21 temmuz 2021 01:02