eski sevgili döndürme ritueli?

selam kızlar. burada bir süslü twitterdan bir ileti dizisi paylasmisti. eski sevgiliyi geri döndürmek ile ilgili, hatta 12 ocak a kadar süre vermişti. akla gelince seni serbest bırakıyorum diyorduk. onu deneyen var mı?varsa sonuçlarınız nasıl?

1. denedim ama dönmedi

28 ocak 2020 17:29

2. Ben de denedim. Benim de donmedi.ama söyle bir şey oldu. Sürekli bakıyordum sosyal medyadan.o isteğim geçti yani. Çoğu gün aklıma bile gelmiyor artık. Önceden çok bakardım.

28 ocak 2020 17:41

3. Sndnksdk yıl olmuş kaç hala böyle şeylere inananlar var ya. Bi de deadline var ahahahahah

28 ocak 2020 18:26

4. Yani yılın kaç olmasının buna inanmakla veya denemekle ne bağlantısı var anlayamadım. Sarlatan hocaya gitmedik.sakin.

28 ocak 2020 18:47

5. Denedim, döndü. Sonra yine gitti :d

28 ocak 2020 19:38

6. Ritueli yaparken unutmuşum çocuğu :d

19 şubat 2020 16:46

7. Ya dimi? Ilk yaptığımda benim bi ilişkim vardı ama bok gibiydi afedersin. Bitmeye yakındır yani. Yapmaya başladım, dedim ki aramicam sormicam stalklamicam. Yapmadım da. He iliski bitti o ayri da, tekrar denicem sürekli stalktayim çünkü. Sadece bi kere fal baktirmam lazım onu yapiyim öyle baslicam

19 şubat 2020 16:49

8. Aklıma girdiniz : p yine aynı şeyler mi yapılacak peki? Bir de retro varmış.eskiler donebilirmis. Haberlerde izledim :D

19 şubat 2020 16:54

9. Ay evet bi süslü de yazmış retro var dönen var mı falan diye sorularda. Bu sefer sabitlenmiş tweetinde kurallari falan çok açık yazmış

19 şubat 2020 16:55

10. Benimki dönmez inat çünkü. Bir de yay burcu donmese daha hayırlı. Ya ben de fal baktırmak istiyorum aslında ama enerjim çok düşüyor.

19 şubat 2020 16:56