eski sevgilim gerizekalı mı amaç ne ?

arkadaşlar eximin ona yürüdüğünü ima ettiği sonra da hem onunla hem de ortak tüm arkadaşlarıyla ilişkisini kestiği bir kız vardı. ben bir süre sonra bizim ilişkiyi gizlediğini düşündüğüm için ayrıldım bundan ve kızla aralarında gerçekten bir şey var mıydı sordum kıza. hiçbir şey yokmuş. kızın tüm bu süre zarfında sevgilisi varmış zaten. ben bu kızla olduğunu sandığın iletişimi yüzünden kriz çıkarırken bana bunu asla söylemedi. tüm muhabbetleri çarpıtmış, aralarında olduğunu söylediği şeyler hiç olmamış bile. kızı da birden engellediği ve mağdur ettiği konular olduğu için kız da bunu engellemiş. yani düşünüyorum bir insan hem ilişkisini hem arkadaş grubunu neden böyle baltalar? aklıma hiçbir sebep gelmiyor.  kızdan hoşlanıp beni gizledi desem hem engelledi hem engel yedi. kızla ihtimali cepte tutmak istedi desem iletişimleri daha biz sevgiliyken kesilmiş ve asla konuşmamışlar bir daha. ne kızla ne diğerleriyle. anlamadım. amaç ne?

1. Bu arada o arkadaş grubundan da sevgilisi olduğunu gizlemiş. Bunu tahmin ediyordum zaten.

bugün 12:06

2.  Kızın sevgilisinin olduğunu duyurmak istememiştir. Böyle yaparak kızı etrafına sanki kendisinden hoşlanıyormuş gibi göstermeye çalışmıştır. Yazdıklarınızdan eski erkek arkadaşınızın kızdan baya hoşlandığını düşündüm

bugün 12:27

3. İşin garibi kız Türkiye'de bile değil :d bana ilişkiyi zehir edip kızla da arasını geri dönülmez şekilde bozduktan sonra erkekler

bugün 12:52

4. Ha bu arada yine evli olan eski bir situationshipini de aynı bu şekilde anlatmıştı kadın evli olduğu için ben pek umursamamıştım.

bugün 12:59

5. Eger ki kizin dediklerine guveniyorsan, yalan soylemisse exin seni sistematik olarak kiskandirmaya ve kotu hissettirmeye calismis ama eline yuzune bulastirmis. Bu oyle bir huy ki bir kez aldatmasindan daha kotu. Psikolojinle oynuyor.

bugün 14:12

6. a5 kıza inanıyorum açıkçası çünkü öbürğnğn yalan söylediğini yakalamıştım. Evet ben de kızla gerçekten flörtleşmelerinin daha iyi olduğunu düşündüm öğrendiğim ilk an. Gerizekalı ya.

bugün 14:23