eski sevgilisinin daha güzel olduğunu söyleyen erkek arkadaş hakkında ne düşünüyorsunuz?

ve sadece dürüst olduğunu, sizi çok sevdiğini ve dış görünüşün her şey olmadığını söylüyor

1. Bu sözlükte normal karakterde bi sevgilisi olan var mı acaba

8 temmuz 2021 21:56

2. fazla dürüstlük iyi değil, bazı şeyler insanın kendisine kalmalı.

8 temmuz 2021 21:56

3. Siz eski sevgilinizin daha yakısıklı oldugunu söyleseydiniz sevgiliniz sizi terk ederdi türk erkeği cünkü

8 temmuz 2021 22:01

4. Dış görünüş her şey değil eyvallah ama bunu anlatırken eski sevgilisini baz alarak "çok güzeldi" demesine karşı hala ne düşündüğümüzü soruyorsun. Ne düşünüyorum söyleyeyim aksini düşünen de gavattır bu arada;

Her şeyden önce seven erkek senin çirkinliğini, güzelliğini görmez. Kusurlarını bile sever AMK. Ben mi yanlış düşünüyorum süslüler????? Sende "eski sevgilim çok yakışıklıydı ama üzülme önemli olan iç güzellik." Falan de bakalım ne oluyor. Ayrıca önemli olan iç güzellikse niye eski sevgilisinin güzelliğinden bahsediyor amk. Siktirsinn eski sevgilisine itoğluit.

8 temmuz 2021 22:03

5. ne kadar boş bir muhabbet. öyle bulsa bile ne gerek var bunu dillendirmeye? ayrılırım böyle birinden

8 temmuz 2021 22:04

6. Konuyu kimin açtığına göre değişir. Siz sorduysanız ben mi o mu diye dürüst cevap vermesi kötü bir şey değil bence. Ama konuyu kendisi açtıysa veya güzellik ile ilgili konuşurken eski sevgilim senden güzeldi diye eklediyse konuya oh no...

8 temmuz 2021 22:23

7. Kaldırın erkeklerin götünü arşı alaya kadar kaldırın

8 temmuz 2021 22:34

8. -Tip/ maddiyat/ seks hayati Standartlarimi bir kez dusureyim istisna olsun belki sonradan iyilesme dedim, cektigim muhabbete bak. eski sevgilinin cidden bir bildigi varmis demek ki- diye mesaj atip heryerden bloklarim. Bu herifler sizinle asked arkadasi gibi konusarak yuzu nereden buluyor anlamiyorum. Bu laftan sonra ayrilmazsan salaksin ss.

8 temmuz 2021 22:40

9. Üff hep benden önce davranıyosunuz ya. Olsun ben de yazcam. "Aaa evet bence de, eski sevgilimin penisi bayağıı büyüktü mesela.. Yani bayağı iyiydi haha.. Ama ben seni tercih ederim ona.. Çünkü seni seviyorum :)))" bunu söyledikten sonra o sizden ayrılır. İrkeklik gururu. Siz bu lafı niye yemek zorundasınız? Bak o daha güzeldi ama seni seçiyorum he ;) der gibi. Bi çarpıcam.

8 temmuz 2021 22:48

10. Ciddi söylüyorum direkt terk ederdim o kekeleği. yeminle bak