estee lauder double wear mı mac studio fix mi?

amacım kızarıklıklarımı ve sivilce izlerimi kapatmak ve yüzümde uzun süre kalması

1. Estee lauder double wear. Ama cildin kuruysa tavsiye etmem süslü.kuruysa nars sheer glow a bakabilirsin

31 temmuz 2021 00:42

2. mac kalıcı ama yüzünün azıcık bile kuru olmaması lazım. ben nemlendirici, esans falan sürmeme rağmen kuru karma cildimde patchy durdu (yağlı cilde ya da yağlıya dönük karmada sorun olmaz). Estee olanı da ablam kullanıyordu, bana fazla kalın gelmişti. kalıcılık anlamında ikisi de eşit.

31 temmuz 2021 00:44

3. Anonim1 öncelikle cevabın için teşekkür ederim süslü, cildim kuruya dönük karma dediğin fondötene de bakacağım

31 temmuz 2021 00:47

4. Anonim2 öncelikle cevabın için teşekkür ederim süslü. Benim cildim kuruya dönük karma. Kalip gibi de sevmem sanırım ikisi de eleniyor gibi ama  cildimi iyi nemlendirirsem mac olabilir gibi geldi

31 temmuz 2021 00:49

5. mac kesinlikle

31 temmuz 2021 00:56

6. Anonim4 teşekkür ederim süslü

31 temmuz 2021 01:17

7. Parayı basıp iyi bir fondöten alacaksan ya nars ya da guerlain al esteeymiş macmiş hikaye çünkü. nars all day luminous weightless al geç hem kapaTıcı hem de kalıp gibi yüze yapışmadığı için kalıcılığı iyi.

31 temmuz 2021 01:22

8. Estee

31 temmuz 2021 01:35

9. Double wear tabii ki. Bu ikilinin marka değerleri bile farklı zaten.

31 temmuz 2021 01:41

10. Sicilce izi kapatmada estee lauderin üzerine tanımam. Kapatıcılık dışında bulaşıcılığının sıfır olması da çok büyük bi artı.

31 temmuz 2021 02:35