ev arkadasimin kapisini kitlemesini?

susluler selam. ev arkadasim bir yere giderken odasini kitliyor. ne alaka asla bilmiyorum. odamiza izinsiz asla girmeyiz zaten. kendimi kotu hissettim. ona surekli kiyafet veren benim. senin odandan ne alacagim ki? siz olsaydiniz bozulur muydunuz? bu arada ev arkadasi dedim ama cok yakin arkadasiz. onun daha bir seyini bile kullanmamisimdir ama o benim esyalarimi kullaniyor.

tarih
    oy (güzelinden)

1. Tek ikiniz misiniz evde? Ve eve misafir, arkadaş geliyor mu? Ben bozulmam kitlemesine çünkü ben de kitlerdim, misafir gelir, misafirin arkadaşı gelir, ne gerek var neden açık kalsın kapım, o kitlemese ben derim kitle diye gelen giden oluyorsa.

20 mart 19:02

2. Suslu gelen giden olmuyor. Gelicek olan olsa da haber veriyoruz ve arkadaslarimiz hep ortak zaten.

20 mart 19:04

3. Gayet normal bir davranış. Ben de aynısını yapardım. Sonuçta orası benim kişisel alanım ve çok yakın arkadaşım bile olsa girsin istemem. Ha gireceğinden değil ama içim rahat etmezdi.

20 mart 19:06

4. Alınmış olman anlaşılabilir eğer sen kitlemiyorsan ama üzülme ss. Sen de kitle, hem bu seni de koruyan birşey, birşeyi kaybolur, bir yerde unutur, başkası girer falan ne gerek var. Sen de kitle. Kıyafet de vermem ben olsam herkes kendininkini giyinsin ya, siz mi teklif ediyorsunuz yoksa o mu istiyor? Ben isteyince veriyor mu? Mırın kırın ediyorsa hiç vermem ve kapı kitlemesinin de nedeni açığa çıkar ama yok istesem verir diyorsanız kapı kitlemesine takılmazdım

20 mart 19:11

5. Kişi kendinden bilir işi. Demek ki sen bi yere gittiğinde o odanı karıştırıyor. Kendisi de korkmuş kilitliyor şimdi.

20 mart 19:19

6. Eğer sizinle hiçbir şeyini paylaşmıyor ama kendi heps sizden istiyorsa ben de yukarıdaki 2 cevapta olduğu gibi kişi kendinden bilir işi diye düşünürüm ama yok paylaşır, istesem verir falan derseniz onu düşünmeyin bence. Bir de bu tipler yemeğini gizler, tuvalet kağıdınının bile hesabını yapar, öyle mi mesela

20 mart 19:23

7. Ben de bozulurdum yakın ark çünkü

20 mart 19:35

8. Susluler benim ailem geldiginde dolabi doldurdu gitti iki kere sadece annem geldi. Birinde 2 gun durdu zaten. Onun annesi geldiginde de yemegimizi falan yapti ama ben de annesine sikilmasin die kuruyemis falan aliyodum. Kardesi geldi sirf oglen kendime yemek soyledim diye ona da soyledim hamburger. O olsa asla yapmazdi. Sevgilisinin yanina giderken benim bi gomlegimi giydi yikatmis ama kahve lekesi vardi ben yeniden yikattim. Is icin pantolonu yoktu o an parasi yok diye pantolonumu verdim aylarca giydi. Isin ozu acima yetime doner koyar gotune.

20 mart 19:40

9. Kisisel bir sey benim de ev arkadasim var ikimiz de cikarken kitliyoruz. Guvende olmak tatsizliklardan daha iyidir. Siz de kitleyin ne olacak ki?

20 mart 19:41

10. Bazı insanlar rahat edemeyebilir böyle konularda huy itibariyle. Belki de hiç art niyeti yoktur. Ben de can ciğer kuzu sarması bile olsam odamı kitlemek isteyebilirdim sanırım. O yüzden bence alınmayın siz de kitleyin geçin. Belki de sadece takıntılı, anksiyeteli birisidir.

20 mart 20:08