ev tipi lazer epilasyon cihazları işe yarıyor mu?

sizce işe yarıyor mu kızlar? deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

1. Kuzenim kullanıyor yüzünde mesela çenesi için tamamen tertemiz olmuyor çok ince sarı tüy şeklinde oluyor yüzdeki diğer tüyler gibi demişti. Zaten ipl olduğu için hiç çıkmama gibi bi durum yok bi süre sonra çıkar tekrar. Eğer vücut için düşünüyosan mantıklı değil ama yüz için düşünüyosan zaten diğer lazer epilasyonlar da yüzde çok iyi sonuç vermediği için olabilir ağda yerine yaparsın her hafta çıkan kılı 3 ayda bir çıkacak duruma getiriyor.

19 aralık 2019 03:00

2. Ağda mantığıyla kullanmak için iyi. Yok tüylerim tamamen bitsin uğraşamam ben diyorsanız bitirmiyor. Uzun süredir kullanıyorum ve memnunum. Memnun olmam ne beklediğime bağlı tabii ki. Bir kere düzenli ağdaya vereceğim parayla buna verdiğim para arasında fark yok. Hatta bu daha kârlı olacak neredeyse. İkincisi istediğim zaman çıkan kıllarımı alabiliyorum. Uzamasını beklemek ya da kuaföre gitmekle uğraşmak yok. Üçüncüsü evimin hijyeninde halledebiliyorum. Dördüncüsü oramı buramı ağdacılara açmak zorunda kalmıyorum. (makineyi almamdaki başlıca etmen buydu zaten. Her ağdaya gidişimde çok utanıyordum, yenemedim bir türlü bu utancı)

Son olarak kılların uzama süresini de bayağı geciktirdi öyle ağda gibi hemen gelmiyor. İyi makine ama devamlı. kesin kurtulmak istiyorsanız buz lazer.

19 aralık 2019 05:34

3. hangi markaları kullanıyorsunuz süslüler

19 aralık 2019 07:57

4. düzenli yapsam çok işe yarıyor ama bir türlü düzeni oturtamıyorum. her yerinde kıl olan, özellikle bacak gibi yerlerde resmen fışkıran bir insandım. yapması en kolay yer olduğu için bacaklarıma düzenli yaptım. şu an özellikle alt kısımlarında aradaaa sırada jiletle geçiyorum çıkmıyor. yani bu benim için bir mucize, nerdeyse aldığımdan iki gün sonra uç verirlerdi:)

yüzde de kullanıyorum ama işte düzenli yapamadım. yüzde almadan da kullanabilirsiniz ama hafif yanık kokusu oluyor ve eğer uzunsa tüyler yanık bi şekile bürünüyor hoş değil. ama kısaysa ayva tüyü gibi sıkıntı olmaz. ennnn büyük sıkıntım olan bıyık konusunda biraz istediğimi alamadım. yaptığımda evet geç çıktılar ama önce hepsi nokta nokta göründü sonra geldiler.

19 aralık 2019 10:42

5. hiç sorma:/// haftada iki kez ağda bandı+flaşı yüze tutup cımbızla kalanları alma ritüeli. sarışınların benden 8 kat daha çoktur bıyığı belli olmaz benim cımbızla alamadığım bir tanesi şak diye görünüyor.

19 aralık 2019 10:49

6. an5 hangi marka seninki acaba