evde stepper ile kilo veren var mı?

iş aradığım için spor salonuna gidemiyorum şu an. son 2 yılboyunca hem hareketsizlikten hem de sağlıksız beslenmekten kilo aldım. evdeki stepperı kullanarak sporu halledebilirim belki diye düşündüm. ham olduğum için çok uzun süreli yapamıyorum ama yine de faydasi olur diye düşündüm. benzer deneyimleri olup memnun kalanlar varsa yazabilir mi

1. Şaka yapıyorsun sandım ss. Yani hareket etmemekten iyidir tabii ki de tek başına stepper ne işe yarar ki? Bence YouTube'dan video açıp en basitinden grow with jo falan yapsan daha etki alırsın.

19 nisan 23:58

2. diyet mentalitesine girmeden ama yediklerime de dikkat ettiğim bir sürece girmeyi planlıyorum. ama sadece kalori açığıyla kilo verebileceğimi düşünmediğimden en azından spor kısmını böyle halledebilirim belki diye düşünmüştüm o kısım pek net olmamış sanırım. teşekkür ederim ikinize de. önceki sorularda bacaklarınızı incelteyim derken kalınlaştırabilirsiniz gibi yorumlar görünce güncel olarak kullanan vardır belki diye sormak istemiştim. cevaplar için teşekkür ederim.

20 nisan 01:09

3. Anonim 2 süslü nasıl bi süreçten geçtin aynı hastalıklar bende de var:( sana helal olsun ama maşallah nazar boncuğu

20 nisan 02:36

4. A2 spor olarak ne yaptım bende de lipödem var evde grow with jo mu başlasam diyorum

20 nisan 13:05

5. alalı üç hafta gibi bir zaman oldu. beş günü pas geçmişimdir, günlük olarak ilk zamanlar 1000 ile başladım sayıyı yavaş yavaş çıkardım. halihazırda 4-5 bin adım atıyorum ortalama yarım saat. ciddi anlamda mental olarak iyi geliyor. arka fona müzik açıyorum aynı süreçteyim iş arıyorum. en düşük dirençte yapıp hemen duş alıyorum. etkisi gözle görülebilir inanılmaz bir sıkılaşma, popom sertleşmiş resmen swhsjn. belim şekilleniyor bacaklarım biraz incelmiş tartıda fark yok yediğime dikkat etmedim bu süreçte. tatlı da yedimmmm kilomun aynı olması üzüyor yine de sonuçtan memnunum.

20 nisan 22:50