evli biriyle ilişki yaşamak ve evlilik hakkında herkes aldatır mi?

süslüler bu durumu anonim olduğum için paylaşıyorum. sevgilim evli. kendimi bazen çok kötü hissediyorum akşam çıkamıyor gönlümüzce gezip tozamiyoruz hep bir gerginlik var çıktığımızda da. 35 yasindayim bu yaşa kadar evlenmeyi bekledim bekarlarla denedim olmadı... bir gün biri çıktı karşıma tesadüfen maddi manevi yanımda oldu arkadaşlarim, akrabalarım bile olmamisken senin yanındayım ev açarım kalırsın orda ben de gelirim gittiği yere kadar gider asla seni üzmek istemem ama boşanmam çocuğum var düzenim var dedi. neden mutsuz musun dediğimde eşimle severek evlendik ama hep naz, kapris, cinsel isteği yok senede 1 kere sevişiyoruz onunla evlendigim için çok pişmanım sevgi gözümü kör ettiği icin evlendim dedi 15 senedir evli. ve mutsuz hep. her şeyini anlatıyor en yakın arkadaşım oldu birden. çok özlüyorum görmediğimde. üzülüyorum sadece böyle bir deneyim yaşayan var mı hos değil biliyorum ama kollarında çok mutluyum onu gördüğümde bile mutlu oluyorum....

1. Sen de yedin mi adamin dedigi laflari max metres zekasi

4 ekim 2024 22:05

2. Iyi denemeydi metres troll

4 ekim 2024 22:09

3. Bu arada troll oldugu belli ama yine de gercekte boyle kadinlar olmasi cok uzucu erkekler zaten allahin belalari

4 ekim 2024 22:12

4. Orrrrrrrrospuuuuuu pislik kapatma metres hiç mi utanmadın kendinden ya destek mi bekliyorsun rezil kaşar ne diye yazdın bunları buraya sen ve senin gibiler geberin tez vakitte

5. Ufff salak trol

6. Eski troller zekiydi en azindan

4 ekim 2024 22:12

7. Evet ben de kinayip kaşar falan diyordum hayat insanı ters çeviriyor böyle. Gerçek deneyimi olan varsa dinlemek veya akıl isterim. Troll, kaşar diyenler allah aşkına gitsin.

4 ekim 2024 22:23

8. Troleybüs

4 ekim 2024 22:25

9. KLASIK BI METRES OLMUŞSUN SORUN NEDIR ANLAMADIK NE BEKLIYOSUN

4 ekim 2024 23:03

10. Troll muhtemelen ama benzer durumda olanlar için yazacağım, adam mutsuz olsa boşanır bacım sonra gelir seninle evlenir. Hem metres tutayım hem evliliğim devam etsin diyorsa şerefsiz bir a.msalaktır. Kendine fantazi arıyor. Sen de bunu karşılıyorsun. Emin olun o adam evinde mutsuz değildir sadece şerefsizdir ve emin ol cinsel hayatları da vardır

4 ekim 2024 23:05