evli süslüler seks hayatınız nasıl ? ne kadar süredir evlisiniz ?

popülerdeki trol soruyu görünce hemen hemen hiç sabah seksi yapmadığımızı fark ettim de .ddd trol falan demeyin valla gerçekten değilim. sevgiliyken sabahları daha güzel uyandırılıyordum evlendikten sonra adam benden sonra uyanıyor tatillerde ve sabah olayları hiç olmuyor yok yüzüm yağlı yok uyku mahmuruyuz diye diye sizde durumlar nasıl? sabahları seks yapabilen grupta mısınız yoksa illa akşam ortam hazırlanmış mı olmalı?

tarih
    oy (güzelinden)

1. Ortam hazırlanmış olmalı diye bi derdim yok da sabah seksinden ben hoşlanmıyorum. İki taraftan biri istemiyorsa tercih etmiyorsa da yapılmayabilir herkes her şeyi yapacak her ilişkide aynı şeyler olacak diyr bir şey yok ki. Biri istiyor biri istemiyor diye de o ilişkinin seks hayatı kötüdür diyr bir şey yok. Hepimiz farklı insanlarız ve farklı ilişki dinamiklerimiz var.

31 mart 23:13

2. Yani bi de burda anonim insanlar yazıp duruyor kim sallıyor kim doğruyu söylüyor nerden bileceksiniz bu kadar takılmayın gerçek olmayan insanların cevaplarına.

31 mart 23:14

3. Yok takılmadım tabi ki sadece sabahları libidosu yüksek olan biriyim ve sevgiliyken daha çok sabah seksi oluyordu anlamında demiştim. Tabi ki sabah olmaması kötü olduğu anlamına gelmez süslüler

31 mart 23:21

4. Esim sabah/aksam havada karada kapar ama sabah ağzım kuru kaslarım da ham oluyor o yüzden pek sevemiyorum.

31 mart 23:54

5. Sabah yapacaksak uyandırılan taraf oluyorum genelde, benim sabahları pek canım istemiyor ama popomda, memelerimde, pijama ya da çamaşırımın içinde bir elle uyanınca anında yükselip o moda girebiliyorum :d yalnız haftada 1 anca oluyor bu söylediğim, diğer günlerde denk gelemiyoruz... ama sabah öpüşmeye hala karşıyım ya olmuyor, eşim yumulsa da ben rahatsız oluyorum. Koku almıyorum, tiksinmiyorum ama sabah sabah insanın ağzında illa ki garip bir tat oluyor rahat edemiyorum o yüzden.

1 nisan 00:41

6. 1.5 yıldır evliyiz ben sabah seksini daha çok seviyorum eşim uyumadan önce yapmayı. Haftanın 3 günü akşam 4 günü sabah şeklinde ayarlıyoruz diğer hafta tam tersi. eşim sabahları uyanır uyanmaz kafasında işler güçler olunca tamamen onun anksiyetesini yaşıyor, bense sabah aşırı enerjik ve istekli oluyorum. akşamları eşim acayip kuduruyor bense tüm günün sonunda genelde pilim bitik hale gelmiş oluyorum ondan bu farklı tercihlerimiz. çok kudurduğumuz için sabah ve akşam yaptığımız da oluyor haftada 1-2

1 nisan 01:12

7. Bu arada 1.5 yıllık sevgililik+ 1.5 yıllık evlilik hayatımız var 3. yılımızı geçen hafta kutladık. sevgiliyken ilk date'e çıktığımız günden beri seks yapıyoruz ama o zaman haftada ortalama 4-5 idi, evlenince haftada 1'e, ardından ayda 1'e düşer diyordu evli kız arkadaşlarım, haftada 4-5 bile onlara çok geliyordu. biz Abazan liseliler gibi evlenince daha kötü olduk haftada 7 kez kesin yapıyoruz ama 10'a çıktığı oluyor modumuza bağlı olarak. seks bağımlısı mı olduk nolduk tövbe est

1 nisan 01:18

8. Populerdeki soruyu ben yazmıştım. Normal bir şekilde muhabbet olsun diye yazdığım bir şeydi. İnsanlar saçma sapan cevap verince ben de devam ettirdim. Ama dün gerçekten yükselmiştim.

Ben oldum olası sabah daha istekli bir şekilde uyanıyorum. Ama tabii iş hayatı vs derken bu pek mümkün olmuyor. Ancak ikimizin de evde olduğumuz sabahlar sevişebiliyoruz. Dün sabah da güzelce duşumu aldım. Sevdiğim, kendimi iyi hissettiğim iç çamaşırlarımı giydim. Öyle eşimi uyandırdım. Genelde başlatan taraf ben oluyorum. Çünkü eşimin hiçbir zaman benden önce uyandığını hatırlamıyorum. Gün içindeki yaptığımız sekslerde tabii ki ön hazırlık olmuyor..ama sabah seksinin yeri bende ayrı. Duş aldığımda ve güzel camasirlar giydiğimde daha ozguvenli oluyorum ve kendimi daha rahat hissediyorum. Zevk almam ve orgazm olmam daha kolay oluyor. Biz 2.5 yıldır evliyiz. Başından beri libidom çok yüksek. Eşimin de öyle. Bizi etkileyen tek şey yorucu iş hayatı.

1 nisan 09:00

9. Sabah seksini 'daha' çok seviyorum diyemem ancak seviyorum. cumartesi günü ya da yaz tatili için bir yerlerdeysek haftanın herhangi bir günü olması lazım :D yani 10 dk sonra kalkıp çalışağım zaman sevişemem

Ben de son süslü gibi cumartesi sabahı eşimden önce kalktıysam bir keyif duşu alıyorum. Dişlerimi fırçalıyorum. Sonra kurulanıp üstüme bir şey giymeden yatağa giriyorum. Eşimle oynaşmaya başlıyorum. Zaten kısa sürede moda giriyor. O dişini fırçalamadığı için öpüşmek istemiyor. Daha smooth, sakin, yavaş bir seks yapıyoruz. O kadar iyi geliyor ki haftanın stresi ve yorgunluğu üzerine

Sonra beraber kısa bir duş ve kahvaltı zamanı :)

Böyle cumartesiler çok keyifli oluyor. Bir kere deneyin derim

1 nisan 09:24

10. Ayda bir yapıyoruz :) çocuktan sonra libidom öldü selası okundu. Seks zaten yaptıkca yapasın yapmadıkca yapmayasın gelen bişeymiş spor gibi ben onu anladım.

1 nisan 09:44