eylül ismi hakkında ne düşünüyorsunuz?

yakında kızım dünyaya gelecek. eşimle eylül ismini düşündük. sizce güzel mi? bana çok naif bir isim gibi geliyor sizlerin de düşüncelerini almak istedim.

1. nahif değil de sadece sonbaharın ilk ayı olduğu için biraz hüzünlü bir isim. yakında geliyorsa nisan dA olabilir o zaman :)

31 mart 2021 22:00

2. a2 çok tatlısın :) nisan da güzel bir isim ama eylül daha çok hoşuma gidiyor

31 mart 2021 22:03

3. kırılgan, nahif, duygusal ve biraz da hüzünlü bir isim gibi geliyor bana süslü. isimlerin karakterleri etkilediğine inanıyorum. benim ismim hazal, sonbaharla bağlantılı ve depresif, hüzünlü, kırılmaya müsait biriyim ben de

31 mart 2021 22:04

4. ilerde kızım olursa ve eylül ayında doğarsa hiç düşünmeden koyacağım isim eylül olacak.

31 mart 2021 22:07

5. bi küçük meselesi olduğunu ve ruhunda kanatları olduğunu bu yüzden düşmeyeceğini düşünüyorum

31 mart 2021 22:09

6. Sevgilimle Eylül ayında başladı. Ben de hep Eylül ismini düşündüm isimlerimizde birlikte farklı bir isimde oluyor. Eylül ismi babamın kuzenlerinin kızının ismi. Ondan dolayıda çok seviyorum.. kendiside çok naif çıt pıtı bir ergen oldu:) ben iki isim koymaktan yanayım hangisini kendi uygun görürse mutlu hissederse o olur diye. Bu arada sadece bir isim düşünmeyin. Çocuğunuz doğunca ona hangi isimle  seslenmek istediğini hissedeceksin:)

31 mart 2021 22:12

7. çok teşekkür ederim hepiniz çok tatlısınız <3

31 mart 2021 22:43

8. Çok güzel bir isim benim ismim olsun isterdim

31 mart 2021 23:06

9. Güzel bir isim ama Eylül'de doğan bebekler için güzel bence yoksa hiçbir anlamı yok ki Eylül koymanın neden koymak istediğinizi anlamadım. Bence ay isimleri o ayda doğanlara konmalı.

31 mart 2021 23:09

10. Eylül ayında dogmayip da adı Eylül olan çocuklara üzülüyorum. Hem bir ay adı hem de dogmadiklari bir ayın adı... Bence Nisan ayında doğacaksa Nisan koymak çok daha mantıklı. Hem de Nisan diye çok bicirik bir kız çocuğu vardı Instagram'da. Enerjisi yüksek bir isim. Siz yine de en doğrusunu bilirsiniz, Allah analı babalı büyütsün süslüm.

1 nisan 2021 00:37