fitness yaparken taytın içine iç çamaşırı ne giyilir ?

süslüler ya, ben başlarda boxer giyiyordum derli toplu dursun diye. terleyince çok komik bir iz yapıyordu tabi. sonra lazer kesim de denedim ama terleyince eğildi büküldü iz yaptı yine de. şimdi utanmadım evde  stringle squat yaparken video çektim denedim yine iz kabak gibi belli. siz nasıl yapıyorsunuz bu işi? acaba hiç mi giymemek lazım diye düşünüyorum artık.

1. Brezilyan ya da cheeky kesim kullanıyorum ben amaan azcık iz olsa da olur. Stringle rahat edemem herhalde spor taytı polyester olduğundan rahatsız eder genital bölgemi

16 temmuz 2019 00:43

2. Spor taytlar polyester. Birşey giymeden rahat olacağını hiç sanmıyorum. Çok daha kötü olur. Onda da iz belli oluversin ya amacım spor yapmak olunca umrumda olmuyor. İnstagrama atmalık foto çekmeye gelen bir tip olmadığım için.

16 temmuz 2019 00:46

3. Süslüler aslında hiç sallamıyordum. Bugün salonda bi kadın squat  yaparken dikkatimi cekti. Sonra kendimi video cektim ve beynimden vuruldum. Cardio yaparken falan hiç sıkıntı değil ama, genelde hep eğilme pozisyonundayım, üstümde uzun tshirt olmasına rağmen, resmen squat yapan devasal bir donmuşum:d

16 temmuz 2019 00:48

4. Anonim 5, hiç daha fotoğraf video cekmisliğim yok ama hoşlandığım kişiyle aynı salondayım ondan belki estetik kaygıların biraz fazla

Anonim 4, çok teşekkür ederim o tarz taytlara bakacağım. Sanırım hep tırt taytlar giydiğimden  bu sıkıntıyı çok yaşıyorum. G string hayatımda hiç giymedim spor yapa yapa alışabilirsem deneyeceğim

16 temmuz 2019 00:50

5. Süslü bende de lazer kezim külotta bile bazen iz çıkıyor ama geçen baktım bizim spor salonunda neredeyse her kadında vardı. Ondan sonra normalmiş gibi geldi şimdi pek de takmıyorum.

16 temmuz 2019 02:17

6. süslü ben %100 pamuklu giyin demeye geldim. hem tayt polyester hem de külot polyester hem de çok fazla terleyeceksiniz. gelsin vajinal enfeksiyonlar.... illa tayt giymek zorunda mısınız ki? hiç spor yapmadım bilmiyorum ama çok açılmayan bi şort falan da iş görmez mi?

16 temmuz 2019 10:12

7. Süslüler cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepsini denicem. Diğer Arkadaşlar kusura bakmayın ya soru açmak için bi dert çanı olduğunu bilmiyordum:d

16 temmuz 2019 10:58