flörtümün foto altına sürekli yorum atan kız?

arkadaşlar görüştüğüm biri tam sevgili değiliz. bir kız var bu adamın fotograflarının nerdeyse tamanı begenir ve cogu foto altına da emoji falan atıyor footdaki konsepte yönelik çiçek böcek falan. güzel de bir kız maalesef. bir gün konu geçti seni benim instagramımda rahatsız eden bişey var mi gibi bişey sordu aslında bir kız var dedim.. o da aa o mu o benim can ciğer arakadasım hatta şöyle tanıstım vs vs detay vere vere anlattı. ama cok seki değil gibi tanışları max 9-10 aylık beğeni geçmişinden anladıgım kadarıyla. ben üzerine gitmedim acıklam yapması kafi dedim ama sanki tam inanamadım. neyse uzattım arkadaşlar siz de "normal erkek arkadaş"larınızın foto altlarına sık sık böyle yorumlar atıyo musunuz ama böyle spri falan değpil emoji cart curt. bu normal mi?

1. ikisi de birbirini arkadaş ayağına yedeklemiş... erkek arkadaşlarımın fotosuna kırk yılın başı yorum yazarım, doğum günü fotosu, mezuniyet, nişan vb falan gibi önemli bir şeye dairse. bok varmış gibi her fotonun altına yorum atmam, kız kendince işeyerek bölgesini işaretlemiş heralde

28 eylül 2023 22:20

2. evet gerçekten neden bunu yapıyo kız. normalde bakmıyorum kim layklamış vs. ama bu kız sürekli yorum atıp kendini foto altına konumlandırınca bi noluyo diyosun. işaretlemek iöin yapıyosa da tebrik ederim huzursuz etmeyi başardı. ben ki adamlar görüşüyorumhiç yapmıyorum böyle şeyler anlamıyorum bunu yapmak lazım.. işaretlemeden ziyade adamın da dikkatini çekmek tabii bi yandan değil mi*

28 eylül 2023 22:24

3. ama bişey dicem biz sevgili değiliz ki sözde takılıyoruz bana niye böyle soruyor ya da niye kendini aklamaya calısırcasına acıklama yapıyor. desin yani evet var bişeyler falan. niye demiyor (yani demesin tabi de..)

28 eylül 2023 22:28

4. konuyu ağzımı arar gibi kendi açtı üstelik.. böyle konsutuktan sonra da kıskandın mı sen beni falan diye sordu. bilhassa gözüme sokmak için yapılan bişey mi aksine soramam nasılsa diye kaşımak için yaptıgı bişey mi onu da anlamadım

28 eylül 2023 22:29

5. Süslüm burdan iyi bi şey çıkmaz. Aralarında bi şey yoksa bile demek ki gevşek biri ve kız arkadaşlarıyla seni rahatsız edecek yakınlıkta. Onların davranışına kötü demiyorum ama demek ki sana uygun değil

28 eylül 2023 22:32

6. hiç mi yok ya adam arkadasım dediyse öyledir kızın kendi gelin güveyliği olabilir diyen yok:( maalesef beyefendiden çok hoşlanıyorum cok üzülüyorum henz hemen bırakmak ıstemıyorum konuyu

28 eylül 2023 22:36

7. "O kız benim kardeşim gibidir yhaaa" erkeklerinden uzak duruyorum ben sonra başımın ağrımaması için. Mutlaka bir bokluk çıkıyor isteyen istediği kadar inkar etsin

28 eylül 2023 22:37

8. Benzerini yaşadım kız tweetlerini anında beğenir, fotoğraflarına yorum atardı. Arkadaşıydı onun şu an sevgililer :))(

28 eylül 2023 22:41

9. Ayrıca flörtüm diye bir durum yok flörtümüz olarak değiştir onu djjdjd