flört aşamasında beylere söylemelik tatlı hitaplar neler ?

1. üffff kes

29 temmuz 2021 00:37

2. döşünün kıllarını yiring. hülooooğğğğ.

29 temmuz 2021 00:43

3. 190 adama pofidik diyorum ya sakalları yumoş yumoş diye ahahahahh ve hoşuna gidiyo yani. Eşşek kadar insanlarız ama işte napıcaksın gönül :d

29 temmuz 2021 01:21

4. yaaa işte böyle fıstık, güzellik ayarında kelimelere denk şeyler soruyorum kızlar dmdmdmd ismiyle hitap edince de çok resmi oluyor

29 temmuz 2021 01:27

5. pofidik güzelmiş süslü çok şekersin msmsmmsms benimkinde sakal yok pofidiği evirip çevireyim biraz beymimde smmsmeme

29 temmuz 2021 01:28

6. Ahahahahahah ilham geldiğinde burayı yenile süslüm merak ettim nasıl bi şey bulacaksın :d bence fiziki özelliklerine tezat bi şeyler bul. Genelde hoşlarına gider. İri yarıysa minik/yavruş diyebilirsin mesela hahahhaha ama bazı ketum adamlar da hiç hoşlanmaz böyle hitaplardan. Öyleyse de içinden piremses, dışından dümdüz cnm diyebilirsin hahahhhaha

29 temmuz 2021 01:31

7. Yavrum bebeğim canım benim falan diyorum o da diyor ama içimden aşko diyesim geliyor adam 39 yaşında hdsldn

29 temmuz 2021 02:11

8. yavrum kadar tiksindiğim bir hitap biçimi yok sanırım. adının sonuna cım cim filan ekleyin. canım tatlım bebeğim bu üçlü flörtte yeterli bence :)

29 temmuz 2021 12:59