freeshoptan ne aldırabilirim?  ?

babam yarın yurtdışından gelecek ama ne isteyebilirim sizce süslüler dutyfreeden

1. Icki, parfum

4 eylül 2021 05:07

2. Ayakkabı falan var mıdır acaba adidas nike vb aldırsam

4 eylül 2021 05:21

3. Hayir yok

4 eylül 2021 06:28

4. Havaalanına bağlı olarak bazen bazı markaların mağazaları olabiliyor ama nike, adidas özelinde hiç dikkat etmedim. Ben de içki, parfüm aldırırdım. Cilt bakım ürünü veya makyaj malzemesi de olabilir. Yalnız içki dışındakiler için fiyat karşılaştırması yapmakta fayda var, bazı ürünleri burada daha uygun fiyata da bulabiliyorsun ama sonuçta orijinal olma garantili dutyfree. Bir de çikolata, şekerleme türü şeyler seviyorsan onlar olabilir mesela m&m'in çok değişik şekillileri var. Bazen dutyfree'de de indirim oluyor, promosyon ürünleri oluyor, parfümlerde ve makyaj ürünlerinde yapıyorlar kimi zaman. Onlara da bakabilir. Bir de yurt dışındaki havaalanındaki fiyatla TR'deki havaalanındaki fiyatları da karşılaştırabilirsin, misal sabiha gökçen'in bazı ürünlerdeki fiyatları internette var, diğer havaalanlarının da oluyor. Araştırıp bakabilirsin oralardan. Bazen TR'deki dutyfree fiyatları yabancı havaalanlarına göre daha uygun oluyor. Dönüşünde alabilir, ama bakmak lazım.

4 eylül 2021 12:29

5. Thank you babies