fuckbuddy ile ev arkadaşı olunur mu? ev arkadaşı olma seviyesindeysen fuckbuddy değil misindir?

yataklar aynı.

1. Süslü henüz olmadıysanız hiç o toplara girme bence.  Yani buradan döndürür ilişki yapar mıyız gibi bir umudun olmasın öyle olacak olsa ev muhabbeti çıktığında kendi teklif ederdi zaten. adı üstünde fuckbuddylik bu kimsenin kimseye hesap verme zorunluluğu yok, ilişki borcu yok. Yarın öbür gün eve date flört getirir duyguların da varsa kaldıramazsın. Apar topar evi dağıtmanız lazım kara mı denk gelirsin bahara mı yeni ev bulmak zaten apayrı stres. bence girme bu işe

31 aralık 2024 13:36

2. Süslü bu anlamsız teklifi ben de aldım ya fb diyemem tam olarak günlük normal iletişimi sürdürdüğüm aylardır görüştüğüm biri var. İşi evi vs çok uzak birbirine bana da uzak ama daha yakın. Evimin bir odasına yerleşmeyi teklif etti, ben geyik yapıyor gibi düşündüm hatta, niye düzgün cevaplamıyorsun diye kızdı bir de. Ben kimseyle yaşamayı düşünmüyorum dedim geçtim ama benim de kafamı karıştırdı kesinlikle

31 aralık 2024 13:56

3. Ay iyi demişsin anon3 ne manaaaaa? Hayırdır hayır kurumu musunuz siz? ev derdinden kurtulacak, masrafları yarıya düşecek, kesin bunlar kadın temiz titizdir zaten yapmasam da o duramaz çıkdırıp yapar diyip temizlik derdinden de sıyrılırlar. eeee sen ne veriyorsun peki eşek? Bu kadınlar hayır kurumu mı senin bokunu püsürünü kahrını çeksin senin ne bok yediğin belli değil ilişki mi istiyorsun ne istiyorsun belli değil. Bi de eve kız getirir ohhh değmeyin keyfine. Millet kurnaz olmuş kurnaz utanmaz arlanmaz erkekler

31 aralık 2024 14:00

4. Ahir zaman

31 aralık 2024 14:06

5. Bu ben değilim. Görüştüğüm kişi. 3 yıl bir kadınla 1+1 evde yaşamış. Kadını sevmiyormuş, kadın buna bağımlıymış. Kadın her tülü işini yapmış. Muhtemelen sevdiğinden. Önceden evine yerleşirken benim kız arkadaşlarım olur vs demiş zaten. Kız ilk başta kabul etmiş, sonra kıskanmaya başlamış. Böyle bir şey olabilir mi ya? Aynı yatakta sevmediğin biriyle yıl?

31 aralık 2024 14:16

6. :D sevismek veya islerini yaptırmak icin sevgiye gerek yok bircok evlilik boyle isliyor zaten ama ben bu herife güvenmezdim.

31 aralık 2024 14:47

7. Evliliğin bir sorumluluğu var. Çevreye rezil olmak istemezsin, çocuk vardır, düğün masrafı yapmışsındır. Fb'ye ne gibi sorumluluğun var?

31 aralık 2024 14:52

8. Sen bu kişiye asla güvenme ss, erkekler aldattıkları yakalanınca eski sevgilim saplantılıydı onu sevmiyorum, hayatıyla tehdit etti bana kafayı takmıştı, kendine zarar verecekti falan diyorlar bu Twitter'daki kız gruplarında olsun yakın çevremde olsun hep aynı hikayeyi duydum, akıllarına başka yalan da gelmiyor ağız birliği etmişçesine hepsi aynı yalanı uyduruyor maymun zekalılar. oğlum siz Henry cavill mısınız amk kim sizi niye takıntı yapsın jdjfjsjsjd. bu kişi onun 3 yıllık sevgilisidir ben söyleyeyim, sana böyle bi yalan uydurmuş şimdiden hikayeyi yazmış kılıfını uydurmuş. Ev arkadaşım ve fuckbuddym dediği kişi sevgilisi haberin olsun

31 aralık 2024 14:57

9. Sorumlulukla ilgili bir sey demedim ki? Sevmedigin biriyle bir ömür de gecilebiliyorsun ki sen su an onun anlattığı kadarını biliyorsun gerçekte ne olmuştur kim bilir.

31 aralık 2024 15:01

10. Hep de erkeklere bağımlı olunuyor hep kadınlar takıntılı oluyor nedense