göbek ve bel bölgesine lazer yaptıran?

memnun kaldınız mı? ve hangi tür cihaz kaç seans? tecrübelerinizi merak ediyorum.

1. tüm bacak ve kol altı yaptırırken göbeğimde bir cm'lik bir bölgeye de yaptırdım. bacaklarımla aynı sürede (1 yıl civarında bir sürede) bitti. kullanılan alet alexandrite (cynosure apogee elite) lazerdi. hem acısız geçti hem de etkili oldu. oldukça memnun kaldım. (koyu renk tüy - beyaz ten).

2 ocak 2020 23:21

2. Teşekkür ederim süslü. Hala tek tük de olsa çıkıyor değil mi? Yüzde yüz bitme değil.

3 ocak 2020 00:00

3. şimdi alt bacağıma baktım 3 tüy var.

3 ocak 2020 01:29

4. Göbek değilimin altı kalın kıldı ama üstü daha güçsüz zayıftı, o şeridi bilirsiniz birini alınca diğer taraf gözünüze çok görünüyor diye alıyorsunuz.

Altta baya işe yaradı ama üstte yaramadı. Ama denemeden bilemezsiniz, çok ince tüylerden bahsetmiyorsanız, zaten alacaksanız lazer olmasa bile güzel bir hastaneden alın ama hem alex hem buz olsun ben bu şekilde bir yerden sonra diğeriyşe devam etmiştim daha hızlı sonuç aldım. Ayda bir ağda falan uğraşacağınıza, şazerle iki senede 10 kere işlem yaparsınız ve incelen, bitenler de karınız olur. Tek tük kalırsa iğneli yaparsınız ben sarartıyorum ve görünmüyor bile baya inceldiler(üst çizgi için)

Üstte kalmış olsa da iyi diyorum ama benimkiler kalındı altın muhakkak ihtiyacı vardı. Seyrek, uzun,kalın. Ayva tüyü gibi değil.

3 ocak 2020 02:48