göz altı ısık dolgusu yaptıranlar doktor tavsiyesi veeeeee?

memnun kaldınız mı??? sorma sebebim şu bazı kisilerde düzgün yapılmayan dolgular birikme yapıyormuş. top top duruyormuş falan. benim gözaltlarımda morluk yok fakat yorgun ve şiş duruyor. göz olukları mı deniyor ne, derin braz. iyi bir doktor arıyorum istanbul için önerir misiniz süslüler

1. Vanity Aysel Pasazade. Inanilmaz memnunum. Biraz agrili bir islem ama cok tatli bir doktordu, olabildigince kolay gecti o yüzden

27 ocak 16:21

2. (link: https://www.instagram.com/op.dr.ayselpashazade/ link)

27 ocak 16:24

3. ben de çok istiyorum ss özür dilerim kaynak yapacağım ama bu göz altı ışık dolgusu göz kapaklarındaki morluklar için de etkili oluyor mu

27 ocak 16:26

4. A1 ne kadardı fiyatı yazabilir misin?

27 ocak 16:37

5. Dolguya ve estetige asla karsi degilim. Çenemde dudağımda dolgu burnumda rinoplasti var ama bence göz altına asla dolgu yapılmamalı süslü. Elmacık gözaltı gibi riskli değil ama o da yüzde yer değiştiriyor bunları yaptırmayın bence

27 ocak 16:55

6. A4 haklı olabilirsin süslü :( bunların hepsini duydugum icin bu soruyu açtım. Ama yorgun gözükmenin de baska caresi yok mu, göz altlarımı hiç sevmiyorum hiiiççççç. Fotograk cekiliyorum sanki 2 gece uykusuz kalmısım gibi. Cok moralimi bozuyor

27 ocak 17:09

7. aralik ayinda 9000e yaptirdim ben

27 ocak 17:21

8. Süslü inan benim göz altlarım da öyle hatta göz kapağım da harita gibi damarlı görünüm var. mezoterapiyi ben de çok duydum araştırmak lazım o konuda bir bilgim yok

27 ocak 18:25

9. Ben geçen yıl ocakta yaptırdım. İkinci yaptırışımdı hiç memnun kalmadım. Sağ gözümin altında top top bir görüntü oldu.

27 ocak 20:22

10. Teşekkür ederim süslüler. Herhalde yaptırmaya cesaret edemeyeceğim gibi duruyor

27 ocak 22:54