günümüzde televizyon ve dizi oyuncuları nasil ünlü oluyor? dizilerde oynamak için yapımcılar ve yönetmenlerle yatmak hala var mi yoksa?

eski de mi kaldi bu işler?

1. eski de mi

24 kasım 2023 13:39

2. Evet eskide kaldı artık orgy dönüyor

24 kasım 2023 13:40

3. Ya yok mu doksanlarda kimin eli kimin cebinde olmadığı dönemler. Hala devam mi? Ne bileyim dizilerdeki genç oyuncuların çoğu görece kötü oynuyor. Yabancı dizilerde genç de olsa oyuncuların ortaya koyduğu bi performans var. Bizde neden öyle değil?

24 kasım 2023 13:44

4. Güzellik yarışmaları, birilerinin tanıdığı falan işte

24 kasım 2023 13:44

5. Bu arada her gördüğünüz de'yi ayırmayın ya

24 kasım 2023 13:45

6. büyük ihtimalle çok daha zorlaştığı için yönetmene ve prodüktöre giden yolda üç beş aracı kişiyle de yatmak gerekiyordur artık.

24 kasım 2023 13:47

7. Erkekler kimle yatıyor ya? Malum bu alanlarda erkekler egemen durumda. E hepsi de eşcinsel olamayacağına göre nasil seçiliyor bu erkek oyuncular?

24 kasım 2023 13:50

8. Ya yabancı dizilere de bakıyorum. Çoğunda az çok inandırıcılık, bi çaba var.

Bi de bizim oyunculara bakiyorum geneli kötü performans sergiliyor.

Bu arada bilirkişi değilim,oyunculuktan çok anlamam ama benim bile gözüme batıyor bu oyunculuklar.

Mesela birkaç örnek vereyim hande erçel,kerem bursin,hazal kaya,Çağatay ulusoy, afra saraçoğlu vs vs şimdi bunlar iyi oyuncular mi?

Daha adını bile bilmediğim yaz dizi oyuncularini saymıyorum bile.

Niye böyle kalitesiz yeni nasil oyuncular?

24 kasım 2023 13:53

9. Altın portakalda ödül almış çok ünlü isimlerle çalışmış 40+ yaşında müzisyen bir tanıdığım var. Babasının çevresi ve katıldığı yarışmaya bu noktaya geldipi sanılan küfürbaz kadın şarkıcının piyasada yatmadığı kimse kalmadı ilk albümünü yapana kadar demişti. Aynı kişi ünlü bir prodüktör karısıyla birlikte grup yapmayana asla albüm yapmadığını da söyledi. Dünya starı olacak denilen sarışın küçük kızı ailesi resmen pazarlamış. ilk zamanlarında reşit değilken takıldığı adamla uyuşturucunun da olduğu ev partilerinde defalarca karşılaştık demişti. Nasıl ticari albüm şarkı yapıldığını imajların nasıl çizilip oynandığını da anlatmıştı.

24 kasım 2023 14:07

10. A2 hepsini tanidim vallahi. Neler dönmüş ya. Hiçbir şeyden haberimiz yok.

24 kasım 2023 14:12