güneş kreminin yüzümden soyulması?

kızlar yüzümü temizledim, nemlendirici krem sürdüm crevea marka sonra sabah çok değil iki parmak kadar ama ince bir tabaka halinde yves rocher güneş kremini sürdüm. bi kaç saat sonra elimi yüzüme sürdükçe kir gibi çıkmaya başladı çok kötü bir şekilde... napmam lazım problem nedir?

1. Düzenli peeling yapmamak, nemlendiriciyi fazla sürmek ya da iyi yedirmemek, nemlendiriciyle güneş kremi arasında emilmesi için yeterli zaman bırakmamak buna neden olabiliyor süslü. Ha bir de nemlendiriciniz kalın yapılı, oklusif bir kremse de olabilir.

9 mayıs 2022 13:50

2. Benim kolumda oluyor bu nedense. Koluma nemlendirici de sürmüyorum, yukarıdaki süslüler

9 mayıs 2022 13:57

3. Ceeave yuzunden oyle oluyor. Berbat bi krem. Soyulan da o zaten. İki urunu de kullandim yuves rocher'in oyle bi etkisi yok.

9 mayıs 2022 14:18

4. alakası olabilir veya hiçbir şeyle alakası da olmayabilir. biodermalar benim yüzümden soyuluyor mesela. kremden kreme değişebiliyor. mesela nemlendiricisiz sür yine soyulabilir. nefret ediyorum güneş kremi seçmekten bu yuzden

9 mayıs 2022 14:20

5. Nemlendirici sürmeden dene

9 mayıs 2022 14:22

6. cerave bende de deliler gibi soyuluyordu ellerime kollarima surerek bitirdim. sorun sizde degil, ben her sekilde denedim olmuyor.

9 mayıs 2022 17:05

7. cerave bende hicbir soruna yol açmıyor

9 mayıs 2022 19:33

8. Cerave kalın bir krem. Soyulan o süslü. Hemen emilmiyor. Ben ceraveyi sürüp üzerimi giyip güneş kremimi sürüyorum mesela. Araya bir beş dakika koyuyorumdur.

9 mayıs 2022 19:37