güneşte yüzüm direk kararıyor, bunun çözümü ne?

merhaba süslüler, eğer bu sorunu yaşayan başkaları da varsa diye sormak istedim. güneş kremi kullanmama rağmen yüzüm çok çabuk kararıyor ve neden anlamıyorum. esmerim ve belki o yüzden daha çabuk kararıyor olaiblirim, esmer olmak bu durumu etkiliyor mu bilmiyorum ama örneğin boynumun rengi yüzüme göre gerçekten açık ve yaz aylarında boynumla yüzümün ton farkı iyice artıyor. buna herhangi bir çözümü olan var mı acaba? tatilde bronzlaşmayı sırf bu yüzden sevmiyorum çünkü yüzüm vücudumun geri kalanından 2-3 ton koyu oluyor resmen:(

1. Kullandiginiz gunes kremini korumuyor olabilir

Az suruyor olabilirsiniz

Gunde sadece 1 kere surdugunuz icin olabilir

20 temmuz 2021 21:38

2. Evet tenim sarı buğday bende de böyle. Çözümü güneşte çıkmamak:( çıkılacaksa da şapka takmak.

20 temmuz 2021 21:39

3. esmerlikten dolayı süslü. aynı durumu ben de yaşıyorum 5 dk içinde iki ton daha esmerleşebiliyorum. bulunduğunuz yer nemsiz ise yani deniz kenarı bir şehirde değilseniz o esmerlik bronzluktan ziyade kararma şeklinde olur. iyi bir güneş kremi alın ve sık sık yenileyin yine yanacaksınız ama daha az olacak. hayat kaliteniz artar

20 temmuz 2021 21:40

4. gunes kreminin kararmakla ilgisi yok aslinda neden krem surunce bronzlasmayacagini dusunuyor insanlar anlamiyorum. yuzunuze yagli kremli bir sey suruyorsunuz + gunese cikiyorsunuz, garanti bronzlasirsiniz. gunes kremi ten renginin koyulasmasini onlemiyor, sadece uv isinlarindan koruyor ve bolgesel lekelenmeyi onluyor. suslu bence balikci sapkalari gibi tatli sapkalardan alin. gunesten kacabildiginiz kadar kacin + sapka takin. esmer oldugunuz icin daha hizli bronzlasiyorsunuz ama yine de gunes degdirmemeye calisin. ben her yere sapka + burun koprume kadar maske + gunes gozlugu ile gidiyorum.

20 temmuz 2021 21:41

5. Merhaba sanırım bu kadar kısa sürede bu kadar çok cevabın gelmesini beklemiyordum, hepinize çok teşekkür ederim:) cevaplardan özetlediğim kadarıyla olabildiğince şapka takmaya çalışacağım ve güneş kremini de yenileyeceğim. Günlük hayatta dışarıda evden çıkarken güneş kremi sürüyorum sadece, ama tatile gittiğimde saat başı yeniliyorum kremi yine de çok yanıyorum çevremdeki insanlara kıyasla, özellikle de yüzüm yanıyor:( ama önerilerinizi deneyeceğim.

20 temmuz 2021 21:44

6. kararmaya uvb, yaşlanmaya uva ışınları sebep oluyor. güneş kreminiz sadece uva filtresi içeriyor olabilir.

20 temmuz 2021 23:27

7. ben de koruyucunuzun yetersiz olduğunu düşünüyorum, tatil hariç yenilemiyormuşsunuz da. daylong extreme ürününü deneyebilirsiniz. terleme vs olmadıkça yenileme gerektirmiyor ve çok iyi koruyor. siz gene de bu sıcak havalarda riske atmayıp 2-3 saatte bir yenileyin. şapka + gözlük de eklerseniz bronzlaşmazsınız kesinlikle

20 temmuz 2021 23:40

8. 10 dk yol yürüyorum anında kararıyorum. Çünkü esmerlik......

21 temmuz 2021 01:17

9. Güneş kremi korumuyor tarihi geçmiş olabilir maalesef yaşadım

21 temmuz 2021 02:07

10. ben de buğday tenliyim ama inanılmaz çabuk kararıyorum ss aynı sizin gibi. hatta bu sene neredeyse dışarı çıkmadığım halde karardığımı düşünüyorum ev o kadar güneş alıyor ki nefes bile alınmıyor.

peki süslüler yağlı cilt için öneriniz var mı daylong kullanmıştım koruması gerçekten güzeldi. ama inanılmaz parlama yapmıştı ki ben ten makyajı da yapmıyorum düşünün halimi. öneriniz varsa çok sevinirim.

21 temmuz 2021 10:26