güvenlik görevlisiyle sevişmek istiyorum?

soruyu yoruma yazıyorum süslüler

1. Süslülerim selam. Flört işlerinden gerçekten pek anlamıyorum. 25 yaşındayım ons falan yaşamadım pek. Gelin görün ki 6 aydır yaşadığım sitede bir güvenlik görevlisi var ki allahu ekber dedirtir. Aşırı tatlı ve çekici, benden 4 yaş küçük. Temel muhabbet kurma aşamasını bitirdim ama nasıl sevişmek istediğimi belli edicem inanın ki salak gibiyim. Numarasını falan almak istiyorum veya direkt eve çağırmak.. sevgilisi olmadığını öğrendim, o konuda da içim rahat. Karışık anlattım ama kendisi her an İş değiştirebilmiş haber bekleme aşamasında, bu yüzden elimi çabuk tutmak istiyorum, şimdiden teşekkürler :)

3 ocak 2020 23:23

2. One night stand demek süslüm, tek gecelik ilişki. Yani ne yaşadıysam ya tanıdığım bi süre flörtleştiğim tiplerdi çoğunlukla da sevgilimdi

3 ocak 2020 23:27

3. Onun olduğu bir gün güvenliği arayın sorun var diye, eve atarsınız.

3 ocak 2020 23:31

4. Anonim5 bu kadar mı hayatsızsın

3 ocak 2020 23:33

5. Süslüm bu konulardan hiç anlamıyorum ama güvenliği çok merak ettim skdldlf

3 ocak 2020 23:34

6. Barmen/garson bilimum hizmet sektörü için nokta atışı cümle ‘kaçta çıkıyorsun/işin kaçta bitiyor’dur süslü. Bir de seksi bir gülücük. Tabi hiç muhabbetin olmadığı birine söylersen bön bön bakar ama hafif flört varsa sinyali verdiysen yüksek ihtimal işe yarar.

3 ocak 2020 23:35

7. Anonim 5 espri anlayışın gözlerimi yaşarttı dkdjsjsn

Arkadaşlar şu an o kapıda mesela ben de düşündüm sorun var demeyi ama 2 kişi duruyor kulübede, direkt onu çağırsam çok bariz olacak brazzers senaryosu gibi dkdjsjsj ne diyeyim kulağına fısıldayıp "fuck me" mi :d

3 ocak 2020 23:37

8. Tam bir konulu porno adi sksksksk guldurdun suslu. Valla basina bela olmayacak diye guveniyorsan bir bahane ile eve cagir. Mesela yakinda gidebilecegini soyleyip gitmeden bir kahve icelim mi de o mesaji alir zaten esek degilse.

3 ocak 2020 23:38

9. Anonim 8cim tamam diyelim ki dedim işin kaçta bitiyor diye o da x saati söyledi nasıl olcak bana gelsene mi dicem ya da plan mı yapıcaz gerçekten kusura bakma bilale anlatır gibi anlatır mısın :( seksi gülüşlerimden fırlatmıştım kendisine birkaç tane ama anlamış mıdr bilmiyorum djsjsjs

Anon 7, bembeyaz bir surat mükemmel inci dişler pürüzsüz ten hafif kirli sakal ela/bal rengi göz, geniş omuz... daha fazla devam edemicem :d

3 ocak 2020 23:39

10. Anonim 9cum aslında ne zaman gidiyorsun diye sormustum o da belli değil haber bekliyorum noldu ki filan dedi gülerek, ben de gitmeden haber ver veda et bari dedim güldüm o da ne alaka dedi (bilerek ağzımdan laf almak istiyo piç gülüş attı) ben de sonucta sitemizin güvenliğini sagladın kaç ya olur mu öyle dedim güldüm o da tamam soylerim :))) dedi hep güldük of çok güzel gülüyo :(

3 ocak 2020 23:42