güzel bakımlı bir kadın nasıl olunur ?

süslüler bakımlı,fresh,güzel bir görüntü için neler yapılabilir sizce ?

1. Karısık durmayan bir saç, bakımlı ve ojeli eller ayaklar, sade bir makyaj, ütülü kıyafetler, temiz kokan bir parfüm ve güzel şık takılar ben güzel saate kolyeye cok dikkat ediyorum

27 temmuz 2021 11:02

2. Fresh görüntü için kesinlikle cilt çok önemli; varla yok arası bir ten ürünü ışıl ışıl parlayan bir cilt. Bunun için beslenme, su içme, spor, gıda takviyesi ve düzenli cilt bakımı önemli; makyaj içinse kesinlikle mat, kalıp gibi duran, yoğun kapatıcı ürünlerden kaçınılmalı. Işıltılı bir baz ve bb krem ya da çok ince fondötenler ile bu görüntüyü yakalayabilirsiniz. Bakımlı görüntü için ise tırnaklar, saç ve kıyafet bir bütün olmalı. Genellikle düz ya da hafif dalgalı saçlar ya da arkadan toplanmış saç çok şık duruyor; çok salaş, desenli, karmaşık renkler yine şık görüntüden uzaklaştırıyor insanı. Ben çok uzun, bombeli herkeste olan tırnaklardan açıkçası iğreniyorum; kesinlikle bakımı burakın hijyenik de durmuyor; kısa ya da hafif uzun badem model tırnak nude ojelerle çok güzel duruyor; ayakta ise kırmızı ya da bordo yaz/kış çok hoş oluyor.

27 temmuz 2021 11:10

3. Anonim 1 bencede  sizin dediğiniz gibi keratinli,düz,parlak su gibi akan saçlar çok bakımlı duruyor

27 temmuz 2021 11:13