gaz sıkışması acile gitmek

Midemde gunlerdir yerinden oynamayan bir gaz sıkışması var, acile gitsem bununla ilgili yaptiklari bir sey oluyor mu, gaz sokturucu vs? Bunun disinda ilaclar bitki caylari vs gerek doktor getek cevremden onerilen mantikli her seyi denedim, yaptıkları ekstra bir sey oluyor mu sıkışmayi gidermeye yonelik ? Eger olmuyorsa boşuna yerimden kalkip adim atacak kadar bile durumum yok, canim yaniyor kızlar o yuzden tecrubesi olan varsa yardiminiz cok onemli

1. karnınıza sıcak su torbası yapıp koyun. birde bacaklarınızı karnınıza çekip yatın ben genelde böyle yapıyorum işe yarıyor.

15 ocak 2017 00:04

2. acilde ilaç veriyorlar evet

15 ocak 2017 00:07

3. El aliskanligi anonim isaretlemisim anonimlik bisey de yok aslinda (yazar: paris kedisi) ben bu sorunu kronik olarak yillardir yaşıyorum, belirli araliklarla atak gibi geliyor gidiyor. Cok doktor da gezdim ama cozum bulan olmadi. Ilk baslarda evde uygulanan yontemler ise yariyor gibiydi ama, artik hicbir olac hicbir çay , sıcak uygulama veya pozisyonlar beni iyi etmiyor malesef. Pozisyonlar ediyorsa geceleri yorgunluktan uyuyabildigimde ediyordur belki . Bu yuzden acile gitsem mi diye düşünüyorum

15 ocak 2017 00:10

4. yatakta sırtüstü yatarken bacaklarınızı karnınıza doğru çekin egzersiz yapar gibi, çok rahatlatıyor. mercimek yemeğini abarttığım bi akşam sancıdan ağlarken internette okumuştum hemen denedim işe yaramıştı. geçmiş olsun :)

15 ocak 2017 00:12

5. (yazar: Neferkitty) teşekkür ederim sanirim sen de gitmissin boyle bir durumda. Doktorum meteospazmil vermisti ama hiçbir sekilde fayda gormedim, kullanan cogu insankn memnun kalmasina rağmen. Anonim .09 sana da tesekkur ederim, keske hafta sonuna denk gelmeseydim direk alırdim, bu halimle nobetci aramam zor olacak, direksiyonda bile yoruluyorum kasiliyorum eve zor geldim. Adini not aldim ama

15 ocak 2017 00:14

6. (yazar: thebird) tesekkür ederim, bu hareketleri arastirip denemistim, yukarda da dedigim gibi keske bir sonuc alsam ama yok , lanet olasica sey yerinden kimildamiyor, birkac gun beni mahvedip cani isteyince gidiyor.

15 ocak 2017 00:16

7. yerde sağa sola yuvarlanmayı deneyin öyle bir dört beş tur atın bir tarafa sonra diğerine. bana tek iyi gelen şey bu olmuştu, geçmiş olsun:)

15 ocak 2017 00:25

8. Ziplama olarak denemistim daha cok, bi yuvarlanmadigim kaldi onu da yapayim madem :))

15 ocak 2017 00:28

9. bende de cok stresliyken olur o gaz sıkısmasi. cok fena olur. gercekten adim atamiyorum, dik yuruyemiyorum o durumda. bana serum takiyorlardi icinde ne var hic sormadim ama pamuk gibi oluyordum :)

15 ocak 2017 19:01

10. Gittiniz mi naptınız bilmiyorum ama kimyon çok iyi geliyor. Çayiniza yada sicak suyunuza kimyon atin bikac saat araliklarla icin

16 ocak 2017 20:54