gazi üniversitesi bahsedilen kadar olaylı ve kötü bir ortama mı sahip ?

az önce bir süslünün çocuğum gitmek istese bacaklarını kırarım eve bağlarım gibi söylemler içeren girdisini okudum ve şok oldum. cidden okunulmayacak bir üniversite mi? daha önce hakkında çok güzel şeyler duyduğumda oldu. özellikle benim bölümüm için (ingilizce öğretmenliği). kafam karışık...

1. girdiyi görmedim. her fakültede ülkücülerin varlığını hissediyorsunuz. iibf iletişim ve merkez kampüste daha baskınlar. ama olay çıkarmıyorlar. daha doğrusu sol gruplar okulda baskın olmadığından ve kimse onlara karşı çıkmadığından pek olay olmuyor. ama okulda güçlü oldukları da bir gerçek kantinlerde kendilerine ait masalar var mesela. varlıklarını unutamıyorsunuz.

30 ağustos 2018 22:43

2. Gazili değilim ancak Ankarada okudum. Gaziden arkadaşlarım vardı. Birinci ağızdan duydum bu tür olayları. Kötülemek için söylemiyorum ancak gerçekten de öyle. Tespit atma arkadaşımın başına geldi. Yine aynı arkadaşıma kızların lideri olması için teklif geldi. Başka bi şey diyorlar bu lidere ancak adını hatırlamadım.

30 ağustos 2018 23:00

3. Gazi mi kötüymüş? Neden? İçerisinde milliyetçi,ülkücü kişiler olduğu için mi? Siyasi meselelerden dolayı diyorsanız o halde asıl hacettepe kötüdür. Her türlü taşkınlık orda. Bu kadar yancılık olmaz ya şaşıyorum bazı yorumlara

30 ağustos 2018 23:27

4. suslucum gaziye gidecegine(ingilizce ogretmenligi icin) anadolu uniye git misss gibi okul mis gibi sehir

30 ağustos 2018 23:32

5. Kız zaten tercihini yapmış hala gaziye gideceğine şuraya git ne faydası var bu yorumun. Ben gazide değilim ama kütüphanesine falan çok gittim hiç de öyle karışık değildi,merkez kampüsü çok güzel haftasonu tenis oynayanlar oturanlar falan öyle korktuğunuz kaos ortamı yoktu inşallah çok güzel bir üniversite hayatı geçirirsiniz,insanların dediğine de çok kulak asmayın bu tarz söylemler kulaktan kulağa biraz efsane haline geliyor

30 ağustos 2018 23:55

6. yavvv son anonim cin misin acaba kizin o uniyi kazandigini nerden anladin acaba oyle bi sey mi yazmis dhshshddsh insan bazen gercekten hayret ediyor bu kendinden asiri eminlige...

31 ağustos 2018 00:04

7. Gazi'de okuyacağına eskişehir'de oku denmiş bir de şaka gibi. Gazi ingilizce öğretmenliği mezunuyum, bizim binada ve bölümde hiçbir problem yaşamadık okurken. Diğer fakültelerde olaylar olduğunu duyuyorduk tabii ki ama okuduğum 4 sene boyunca bizim kampüste bir sorunla karşılaşmadım. Evet, imkanları müthiş olan bir okul değil ona bir lafım yok, ancak orada alacağınız eğitimi (ingilizce öğretmenliği için konuşuyorum) çoğu üniversitede bulmanız mümkün değil.

31 ağustos 2018 01:59

8. Bana abartı geliyor açıkçası. Aynı özel okulda bursluları dışlıyor vakası gibi. Gazi'nin eğitim fakültesi türkiye'nin en iyi fakültelerinden zaten burasıyla meşhur. Olaylar oluyor ama hepsi küçük olaylar. Odtü de ege de ankara üni de daha fazla olaylar oluyor ama gazi daha milliyetçi olduğu için adı çıktı bir kere. Akademik kadrosu kaliteli bir okul. Merkez kampüsü ise çok güzel. Ankara'nın göbeğinde ama herkes gaziyi kötülüyor anlamıyorum. İnançlı biri değilim milliyetçi de değilim. Gazide okudu ve bunca zaman beni rahatsız eden bir şey olmadı. Evet sağ kesim arada toplanıp yürüyor o kadar ya. O da herkesin hakkı zaten.

31 ağustos 2018 02:12

9. Gazi üniversitesinin sorunu reklam yapamaması yoksa bence iyi okul. Herkes niye bu kadar kötülüyor anlamıyorum. Sağ görüşe yakın olduğu için gibi geliyor. Evet her okulun sorunları var ama gazi daha öne çıkıyor gibi. Neyse giden arkadaşlarım var. İibf için değil ama öğretmenlik için iyi diyorlar.

31 ağustos 2018 02:24

10. 4 yıl mühendislik, 3 yılda yine mühendislikte yüksek lisans yaptım. Aynı söylentiler hep vardı. Var da olacak anlaşılan ama ben hiçbir olumsuz şey görmedim. Güzeldir Gazi.

31 ağustos 2018 09:19