gizem kaya melisa yanık hakkında ne düşünüyorsunuz? son zamanlarda özgür kadın imajı mı çizmeye çalışıyor?

sanki son zamanlarda kendilerini özgür kadın hareketinin neferi gibi bir imaj mi çizmeye çalışıyorlar. gizem dm sine gelen meme ucu ile ilgili bir mesajı post olarak paylaştı (link: https://www.instagram.com/p/cdvubdpmcsh/?igshid=ymmymta2m2y= instaa) eril dili yok ediyoruz diye bir (link: https://youtu.be/dfwogbf-uxk videoo) yayınlamışlar. sizce eğlenceli tatlı ne istediğini bilen kızlar mı? yoksa sadece sevimsiz içi boş savundukları şeyin ne olduğundan bihaber tipler mi?

1. Gizem in insta (link: https://www.instagram.com/p/CdVUbDpMCSH/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Postu)

19 mayıs 2022 10:50

2. kendisini tanımıyorum, instam olmadığı için sanırım bazıları açılmadı ama sayfası açıldı ordan genel baktım, kendi adıma tutarlılığı sever ve tutarlıları ciddiye alırım, özgürlük adına bakarsam da insan başkalarına zarar vermediği sürece istediği kadar saçmalayabilir ve tutarsız davranabilir, eleştirmem, ama ciddiye alıp almamak da bana kalır. sonuç olarak ben ciddiye alamadım. bu da benim özgürlüğüm.

19 mayıs 2022 11:03

3. bomboş insanlar fikrimce

19 mayıs 2022 11:08

4. Bu kişiyi tanımıyorum. Profilini şimdi inceledim. Ama bakış açınız bana çok garip geldi. Kendisine gelen hadsiz yorumlardan rahatsızlık duyabilir, zaten gösterdiği mesaj tam olarak eril bir dille yazılmış ve onun özgürlüğüne müdahale içeriyor. İçi boş mu dolu mu diye sorgulamak ne alaka yani? Nereden anlayacaksınız. Eril düzene karşı olmak için ille de çıkıp yürüyüş yapması gerekmiyor. Ayrıca eğlenceli, tatlı, ne istediğini bilen olmakla özgür kadın olmak zıt şeyler mi? Bu nasıl bir kategorizasyon. Hepsi aynı anda olabilir.

19 mayıs 2022 11:16

5. A4 haklısınız saçma bi kategori olmuş ama demek istediğim kadın hakları kız kardeşlik laflarını ağzından düşürmeyip sonra bu (link: https://youtu.be/1lbzFVbyuOQ Video) 7:13 dk sinda kankanızın sevgilisine alıcı gözle baktınız mı sorusuna kahkahalar atarak elinden bile aldım demesi melis in, ya da videonun 10:47 dk sında kadınlığınızı kullanarak bir çıkar elde ettiniz mi sorusuna da yine gülerek pişkin pişkin tabi ki ettim diye cevap vermeleri. Bu tavırları savundukları şeylerin içini boşaltan tezat şeyler bence. Eril dili siliyoruz diyip bir erkek için yakın arkadaşını satmak ya da kadınlığını kullanarak menfaat elde etmeyi marifet gibi göstermek tezat bence.

19 mayıs 2022 11:33

6. Gizemi bir kere 8 martta gördüm. Tüm korteji gezip sadece insanların dövizlerinin fotoğraflarını çekip gitti. Akşamına instada onları paylaşıp sayfalarrrca yazmıştı herkes storysinde paylaştı bi sürü like aldı falan :d bunlar etkileşim getiren her şeyin iliğini sömürür. He görünürlük açısından iyi bence samimi olup olmamaları umrumda değil sadece bunun üzerinden prim kasmaları ve para kazanma malzemesi yapmaları sinir bozucu

19 mayıs 2022 12:25