gynoflor tablet kullanırken seks, eczacı/doktor süslüler?

merhaba. doktor bi tane tedavi amaçlı vajinal tablet verdi. bunu kullanırken ilişki yasak dedi. sonra da gynoflor kullanırsın dedi 12 gün. fakat onu kullanırken ilişki yasak mı sormayı unuttum, doktor da bir şey demedi. sorun olur mu süslüler? mesela 4.gün kullanmasam seks yapsam, 5.gün devam etsem sorun olur mu?

1. gynoflor dediği vajinal tablet yani fitil işte dr demiş yasak diye tedavi süresince yani 12 gün sevişmeyeceksin kafana göre tedaviye ara vermeyeceksin bu kadar basit önce iyileş sonra sevişirsin yine.

3 haziran 2021 11:06

2. süslü sadece ilk fitilden bahsederken seks yasak dedi. ikincisi hakkında böyle bi şey demedi. bi de bu zaten antibiyotik tarzı bi şey değil sadece yararlı bakteri. o yüzden kararsız kaldım. internette bi doktor da ilişkiye girmeseniz daha iyi olur yazmış ama kesinlikle yasak yazmamış. 7+12 gün çok uzun yani o yüzden sorguluyorum :(

3 haziran 2021 11:11

3. Doktor eczacı değilim ama fitili kullandım. İlişkiye girmeseniz daha iyi.

3 haziran 2021 11:21

4. güzel kardeşim sen ne için tablet kullanıyorsun büyük ihtimalle mantarın vs var onun için verdi dr yani senin için şu an ekstra bir durum var partnerin sana mikrop taşıyabilir kondom takayım dese fitil kullandığın için rahat bir seks olmaz ikiniz için de. Yani yasak denmesinin bir mantığı var ama seks yapmak benim sağlığımdan daha önemli diyen birisin sen belli ki zaten bunu doktora değil süslüye gelip soran ve inatla anlamak istemeyen birine ben ne anlatıyorum ki? kafana göre takıl sen sonra dr a gittim fitil verdi ama geçmedi işe yaramadı dersin klasik tablo :)

3 haziran 2021 11:22

5. anon1 ne kadar iticisin ya üsluba bak. git sinirini başka yerden çıkar. baktım internetteki doktorların yazdıklarına bu arada, bazısı ilişkiye girmek sorun olmaz yazmış bazıları sevişmeseniz daha iyi olur yazmış. hayır asla girme gibi bi cevap yok yani. antibiyotik değil bu sonuçta bildiğin probiyotik.

ayrıca prospektüsü okudum, böyle bi bilgi yoktu. tek akıllı sensin zaten anon3

3 haziran 2021 13:35

6. Gynoflor, flora düzenleyici. İlişkiye girmenizde sakınca yok.

3 haziran 2021 14:39

7. teşekkür ettim a6 süslüm

3 haziran 2021 18:25

8. ay insanlar nasıl agresif ve terbiyesiz. ss süslü haklı bir soru sormuşsunuz. gynoflor genel flora düzenleyici ama sorun olmasa bile bence cinsel ilişki tabletin içeride uzun süre kalmasını engeller, bi kısmını veya tamamını hemen dışarı çıkarır. vajina içinde hızla çözünen bir yapısı var o yüzden soğukta muhafaza edilen bir ilaç hatta. uzun saatler içeride kalması en iyi şekilde etki göstermesini sağlar, ilişki ile etkisini hiç azaltmamanızı öneririm hele de mantar tedavisi görüyorsanız (partnerinizle birbirinize enfeksiyon aktarma riski de var tedavi bitmeden ilişkiye girerseniz) dolayısıyla bence gynoflorun bitmesini beklemek en iyisi.

3 haziran 2021 20:13

9. Rica ederim. Geçmiş olsun.

3 haziran 2021 20:16

10. çok sağ ol a7 süslüm. ama şöyle düşündüm. geceden koysam, sonraki gün akşama doğru ilişki yaşasam herhalde emilcek olan emilmiş olur. ilişkiden sonra da yeni tableti koyarım. mantıksız mı?

3 haziran 2021 22:21