ha diyince manken olunamaması?

artık benim hevesim de bitti tükendi. sadece fiziğinizin postürünüzün adımlarınızın iyi olması yeterli değil daha da mükemmelini istiyorlar.

1. süslü ben de kısa bir süre deneyip bıraktım. doğru düzgün para kazanılmıyor. ya çok şanslı olacaksın ya da fayda sağlayabilecek herkesle yatacaksın. yoksa boş uğraş. yüzün çok güzelse miss turkey'e katıl. sadece bunu önerebilirim.

11 temmuz 2022 17:23

2. E bi zahmet daha mükemmelini isteyecekler zaten? Piyasa kız dolu seçenek çok

11 temmuz 2022 17:24

3. a1 süslü yüzüm normal güzellikte, yani fazlası değil. ama kendimi fazla hırpalamadan bıraktığıma seviniyorum.

11 temmuz 2022 17:26

4. a2 ben chanel dior modeli olmayı beklemiyorum zaten. standart firmaları kastediyorum

11 temmuz 2022 17:27

5. ne gibi firmalar? nereden başvurdunuz? bu işleri merak eden biriyim.

11 temmuz 2022 17:31

6. hangi mesleğin ha diyince olduğunu gördün ki süslüm? hele hele türkiye gibi bir yerde.

11 temmuz 2022 17:42

7. Bence mankenliği diğer sektörlerle kıyaslamamak lazım. Çünkü mankenlikte ya da oyunculuk, şarkıcılık vs gibi meslekler için ne kadar kassanız da birileriyle yatmadan bir yere gelemiyorsunuz

12 temmuz 2022 17:06

8. Bence şu devirde bir yerlere gelmek için birileriyle yatmayı sorun edecek Kiz sayısı çok azdır. Burda bile her gün sugar daddy nasıl bulurum, eskort olan var mı gibi sorular açılıyor. Manken, oyuncu olup iyi yerlere gelmek için patronuyla yönetmenle şunla bunla yatmayı mı sorun edecekler? Esas soru, peki bunların arasından nasıl sıyrılınıyor?

12 temmuz 2022 17:13