Benim tüm sırt ağrılarım geçti. Annemin de sık sık migreni tutardı şimdi yılda 2 kere anca tutuyor. Çevremde de yaptıran var hep de faydalı oldu. Ayrıca para ödemiyoruz ticari falan değil yani tanıdık bi teyze yapıyor. Kimseden de para almıyor kadın işi bu değil yani çevresine yapıyor.
Yıllardır yaptırıyorum. Kafama, sırtıma, mideme, belime yaptırdım yine en son. Gayet iyiyim. Beni öldüren regl ağrılarım, migren gibi atak yapan baş ağrılarım yok oldu. Temiz ve güvendiğiniz bir yerde yaptırırsanız faydası var.
Hacamat değil ama sülük yaptırmıştım. Kuzenim yapıyordu. Ve inanmayarak yaptırmıştım sırf denemek için. Migrenime aşırı iyi geldi. Ayda 1 tutan migrenim senede 2 kere falan anca olur oldu.
Babam varisli bacağına yaptırmıştı pis kan gitsin diye adam herkese aynı hacamat cihazını kullanıyordu ve yıkamadan yapıyordu bu işlemi. Alkolle dezenfekte et mikrop kapat vs dedik bu cihaz bin yıllık zarar görür yapamam dedi sıcak suya tut bari dedik musluk suyuna 2 dk tuttu sonra geldi yapıverdi. Bide adamın atardamarına denk getirmiş galiba nereye yapacağını bilmediği için cahil herif. Sonuç babamın ayağını kesiyorlardı az kalsın enfeksiyon kaptı kanama durmadı aylarca çekti adam. Yürüyemedi falan.
Bence boşverin kocakarı yöntemlerini yapan kişi doktor değil cahilin teki olacak. Bi yerinizi delecek? Nasıl cesaret edebiliyorsunuz anlamıyorum cidden. Bide dezenfekte olayı var AIDS bile kapabilirsiniz yani..
Babama da dediydim dinlemedi sonra bin pişman tabi
Sırt hacamatı, yüz hacamatı+ sülük yaptırdım. Yüzüm için yaptırmıştım faydasını gördüm sivilcemsi şeyler yok oldu kızarıklık azaldı.birde hacamattan sonraki adetimde aşırı ağrı oldu yoğun oldu ama bu iyi bişeydi sanırım. Yüz için çok memnun kaldım
Bu arada bende inanmıyordum yıllardır dermatologdur cilt bakımıdır beslenmedir yapmadığım şey kalmamıştı.
Ay bu arada herkese ayrı neşter ve kupa kullanılıyor yeni sülükler de tek kullanımlık başka türlü yaptırmayı Allah korusun birşey olmaz. Neşter kupa benim yanımda açıldı sulugude kullandiktan sonra bize bıraktı 3 gün sonra atın diye dikkat edin
sanki sırtımdan kiloyla yük kalkmış gibi hafiflediğimi hissetmiştim. baş ağrılarım çok seyrekleşti ve hafifledi.
aslında tamah etmem bu yöntemlere ama annem çok sık baş ağırsi çekiyor belki bi nebze hafifletilir diye düşündüm, pimpirikli biriyim zaten.
Daha neler, lütfen böyle şeylerden uzak durun.
Teyzem de baş ağrısı çekiyordu, onda da işe yaradı yılda bir yaptırır en az. Üstelik cimri biri işe yaramasa, tereddüt etse hayatta yaptırmazdi