hadi biraz sex/life dizisi hakkında konuşalım mı?

sizce billie, cooper'ı aldatmakta hakli miydi kizlar? cooper ne kadar yakişikli olursa olsun libidosu düşük bir adam. brad ise tam bir sex tanrisi. dizi boyunca billie'nin anneliğini de sorguladim. izleyenlerle yorumlaşalim mi

1. BAZEN HORMONLAR mantığın önüne geçer de kadın fazla takıntılı bence. diziyi bitimediğimden fazla da yorum yapmayayım.

13 temmuz 2021 13:30

2. Spoilerlı---

Billie tamam güzelsin seks canavarısın falan da. Bi dur be kadın. Psikoloji okumuşsun bilmem ne, bi oturup kocanla konuş, açıkla. Bak bizim dümdüz misyoner seksimiz bana yetmiyor, başka türlü şeyler deneyelim, yok. İlle de brad ille de brad. Brad de boğazına külot kaçmış ses tonuyla ne iyi baba olur ne güvenli bir liman. Brad, cooper'a galiba son bölümde diyorduki, billie senin özelliklerini bende istiyordu diyordu. Tamam normal, aşık olduğun kişide bütün istediğin özellikler olsun da, brad'in öyle bir tip olmadığı belli işte. Kaç kere seni yüzüstü bırakmış. Klasik ben değiştim, seni çok seviyorum tavırları. Yaşım 31. Geç bunları, yemiyoruz artık yılan pipili brad.

Ama o son nedir ya. Ee noldu şimdi o kadar olaylar, partilerde yakın arkadaşa oraller havaya mı gitti. Hani en kötü günün gecesinde bile güneş yine doğuyordu. Dizinin sonunda devasa bir rospilik doğdu. Her ikisi de rospi.

13 temmuz 2021 13:50

3. Canim cooper'ım :( billie gibileri çok iyi bilirim bencil adiler. Anneliğinin bile önüne gecti libidosu. Kizlar bi de dizideki emzirme sahneleri gerçekçi miydi acaba? Minicik bebek hic tanimadigi bir kadinin memesini mi emdi acaba?

13 temmuz 2021 15:05