haftasonu topkapi sarayina gitmek?

merhabalar susluler ailemi gezmeye götürmek istiyorum ama annem cok fazlaayqkta bekleyemez maalesef. çok sıra olur mu, yakın zamanda giden oldu mu?

tarih
    oy (güzelinden)

1. süslü 11 ocakta ailemle gittim ben de. topkapıda müzekart geçtiği için sıra kuyruğu beklemezsiniz. hepiniz müzekart çıkarırsanız çok rahat olur. sadece topkapının için inanılmaz büyük olduğu için yorulabilirler bir de gidiş yolu yokuşlu

31 ocak 09:02

2. cumartesi günü 3'te gittik bu arada**

31 ocak 09:02

3. Suslucum ben küçükken gitmiştik aslında ama ben küçük olduğum için o kadar büyük diye hatırlıyorum sanıyordum swh en iyisi daha küçük alanlı bir yere bakayim, teşekkür ediyorum hepinize

31 ocak 12:00

4. müzekartı daha önce hallederseniz pek kuyruk olmuyor. bekleyen genelde yabancı turistler

31 ocak 12:07

5. Geçen haft pazar günü gittik inanılmaz bir sıra vardı süslü sadece sırada 1-1.5 saat beklemişizdir. Müze kartımızda vardı ayrıca ona rağmen bekledik. Saat 1 buçuk gibi gitmiştik biz de.

31 ocak 14:47

6. Suslu hepimizin muze kartı var ama içerisi o kadar büyükse annem yuruyemeyenilir maalesef. Ama hepinize teşekkür ederim cevaplarınız icin

31 ocak 17:48

7. Süslü bugün gittik ve çok yorulduk. Giderseniz uzun bir yürüyüş sizi bekler.

31 ocak 19:55

içerik sonu