hailey eylül sani hakkında ne düşünüyorsunuz? seviyor musunuz?

burada ve birçok yerde aşırı övülüyor kız ama benim pek hoşuma giden bir youtuber değil açıkçası, göründüğü kadar doğal gelmiyor hani aynı masada otursak çok burnu havada bir tiple karşılaşırmışım gibi düşünüyorum. siz onun hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Ay daha çok küçük bir kız o ya. Ben ay seni yerim ne kadar tatlı diye izliyorum açıkcası. Bence sevimli bir çocuk.

3 nisan 2020 17:33

2. lisenin popüler kızı ve abartılmış bir balon olduğunu düşünüyorum ve dediklerinize katılıyorum. ayrıca gerçekten güzel bir kız olmasına rağmen yine de güzelliği çok abartılıyor bostanlı'da ki neredeyse her kız gibi görünüyor yani abartıldığı kadar aman allahım ölüyorum değil. bir de kendisini biraz üstte görüyor gibi geliyor özellikle şu aile yapısı konusunda falan ama yine de izlemeyi seviyorum ben. bir yandan gıcık oluyorum bir yandan izliyorum hahah.

3 nisan 2020 17:34

3. anonim2 bende tam olarak bunları düşünüyorum, a1 aşağı yukarı aynı yaşlarda olduğumuz için kızla ben sizin gibi bakamıyorum :d anonim3 süslü kilodan dolayı yorum yapamayacağım ama onun inceliğinde, yağsızlığında olan ve düzenli spor yapıp düzgün beslenen biri için 2 ay gibi bir zaman alır çok hafif bacak kası görüntüsü ama siz hem kilo verip hem o şekil bir kas düşünüyorsanız spor yaparak kilo verirseniz istediğiniz kiloya ulaştığınızda çıkmış bile olabilir, tek tavsiyem kilo verme süreciniz bitmeden ya vücut ağırlığınızı kullanmanız ya da inanılmaz hafif ağırlıklar kullanmanız(gizlinot: kendimi bildim bileli sporla iç içeyim bu yüzden yorum yaptım :))

3 nisan 2020 17:47

4. Ufalsında cebime girsin :d 20 yaşında aile kuran var memlekette.

3 nisan 2020 18:01

5. çok tatlı ve özgüvenli bir kız. güzel de aynı zamanda. ben konuşma şeklini sevdiğim için izliyorum. özellikle türkçe konuşmaya çalışırken tatlı oluyor. neden herkese bok atma peşindesiniz bunu da anlamadım.

3 nisan 2020 18:04

6. Çocuk

3 nisan 2020 18:24

7. Bence çok güzel bir kız ama hareketleri itici geliyor biraz kendini beğenmiş gibi.

3 nisan 2020 20:51

8. Eylülü değil de nili izliyorum. Daha olgun, aklı başında geliyor bana. Eylül daha şımarık geliyor ama negatif bi his beslemiyorum sadece izlemeyi tercih etmiyorum.

4 nisan 2020 13:48

9. bu kızın neresi şımarık anlamadım, gayet aklı başı yerinde ne yapmak istediğini bilen bir kız , aile ilişkileride gayet samimi biride kardeşi için yakında burnunu yaptırır demiş; hayır burnu yaptırsa nolucak anlamadım(gizlinot: ablasına mı özenmiş olacak dhdjfk)

4 nisan 2020 15:11

10. burnunu yaptırmakla hayatının en doğru kararını verdi bence ortalama bir kızken bir burunla aşırı güzelleşti, çok beğeniyorum şu an

4 nisan 2020 15:32