Bence yapma. Hamilelikte ilk aylarımda ani bir şekilde killandim. Hele gobegim... ki vücudumun her yeri lazerli kilsiz. Şimdi alsam oradaki tüyler tekrar çıkacak diye almadım. İyi ki de almamışım. 5. Aya geldim çoğu döküldü bile. Doğum sonrası kalan tek tük tüylerin de dokulecegini umuyorum. Ben annemin yalancısıyım. O çok kilsizdir süt gibi. Hamileyken orhan abi olmuştum doğumdan sonra döküldü sabret elleme dedi. Alırsan o tüylerin tekrar çıkmasına sebep olabilirsin. Alma derim.
bence de alma hamilelikten sonra dökülürler zaten
Süslüler ben su an hamile değilim ama düşünüyorum. Normalde göbeğimi hep aldırırım siyah siyah var çünkü. Lazer görmez diye lazere gitmedim ama hamileyken kıllı kıllı cok rahatsız olurum gibime geldi :( karın da geriliyor iyice ağda zarar verir mi emin olamadım açıkçası. Cevap verenlere tesekkür ederim ama yapan biiri aydınlatsa süper olur
suslu ben 3 aylik hamileyim lazerli olmama ragmen tuylerim bir anda cikmaya basladi. ben de acikcasi kendimden tiksinip agdayla aldim bi zarari olmadi hemen ardindan bepanthen suruyorum, sivilce filan da cikmadi
almak çoğaltmaz. hormonlar çoğaltır. muhtemelen hamilelikten sonra hormonlar eski haline dönerken kıllar da eski halinize dönecek. dönmezse de doktora gider, bikaç seans lazer yaptırırsınız.
ağda konusunda ise şunda tereddüt ettim, bu dönem cilt hassaslaşmış olduğu için leke kalabilir gibi geldi. cildiniz çok gergin değilse ve cildi soymayan nazik bir ağda türü kullanıyorsanız yapın gitsin.
Yapmayın gerek yok, fazladan çıkanlar zaten dökülüyor sonradan.
Ben de gebelikten once agda yapardim simdi hamileyim cok agda yapasim gelmedi gozume batanlari cımbızla topluyorum simdilik. Ama böyle hallolmuyor gibi hissedersem yaparim kendini bakımsız hissetmek çokk çok tatsız bi olay. Zaten bazen modumuz dusuk oluyo, bazen bakımsız veya çirkin hissettiğimiz bi dönemdeyiz, niye kil tuyle gezip daha mutsuz hissedeyim