hasçelikler yeni bölüm hiçbir zaman gelmeyecek mi?
sude belkıs’ı hiç takip etmiyordum, tanımam da. youtube’a yaptığı hasçelikler adlı doğaçlama dizisine yakın arkadaşlarımla bayılıyoruz. son zamanlarde komedi kategorisinde beni tatmin eden bir iş. bunu ilk kardeşime izlettiğimde “sude belkıs çok gıcık bir kız devsm ettiremez bunu” demişti. o bunu der demez dizide yengesi olan hülya ile küsüşmüşler ve “yeni bölüm gelmeyecek bitti” demiş. ama o kadar tuttu ki sadece nesli’nin bir günü olan bir bölüm yapıcam dedi. dedikten bir ay sonra falan geldi bölüm ve çok tuttu. herkes yorumlarda yeni bölüm sorunca “benim tek yaptığım iş hasçelikler değil arkadaşlar” gibi ters cevaplar veriyordu. neyse iş çok tutunca reklam almaya başladılar sanırım onun hatrına iki bölüm daha yükledi. son bölüm bence en güzeliydi. son bölüm yayınlandığı hafta “yeni bölümü haftasonuna yetiştirmeye çalışıyorum” yazmış yorumlara. tabii ki yık. bu hafta içi de kurguya başlıyorum eksik kısımları yeni çekebildik demiş. iyi hoş. ama gene yeni bölüm yok? haftasonu atar diyordum daha çok izlensin diye ama hiçbir şey paylaşmamış.
ben buna neden taktım? çünkü saygısızlık bence bölümler milyon izleniyor çok amatör olmasına rağmen yani bu kadar insan takip ediyorken en azından yeni bölümü hangi gün yayınlayacağını haber verebilir. ya da en azından ayda bir bölüm gelecek diyebilir çünkü ha geldi, ha gelecek derken bir ay bekletiyor insanları.
yorumlara girdim az önce herkes bölümü sormuş kimseye cevap yok. yorumlara cevap verirse de ters cevap veriyor zaten.
kardeşime cidden çok gıcık bir kız zorla yapıyor sanki dedim “o öyle biri ki çok izleniyor diye bitirebilir diziyi şu an” dedi. çok haklı valla. çok ilginç değil mi insan yaptığı iş böyle tutsa sevinir, özen gösterir belkıs gıcık oluyor ve insanların ilgisinden rahatsız oluyor gibi.
izleyenler varsa aranızda ne düşünüyorsunuz?