sadece sık sık değiştirmeyi unutmayın herhangi bir enfeksiyon riskine karşı. onun dışında bi problem olmaz.
Hayır ben cesaret edemiyorum. Bir defasında tamponu yeterince ileriye iterek düzgün yerleştirmemiş olmamdan da kaynaklanabilir, sokak ortasında yürürken kaydığını hissettim. Hareketli aktivitelerde bulunacaksanız (yüzmek gibi) kayabilir tampon. Bir de ip sorunu var. Mayonun bikininin arasından çıkıp görünürse diye cesaret edemem, ve özellikle havuza adet döneminde hijyen sebeplerinden dolayı hiç giremem. Takıntılı birisi olabilirim, havuza normalde de aynı sebeple girmiyorum.
Yüzücüler bile tampon kullanıyor ve kaymıyor tabi yerleştirmeyi bilirseniz.cogu kişi kullanıyor süslü bende bir sıkıntı olmadı ama her girip çıktığımda değiştiriyorum nerdeyse.
aparatlı olanlardan alıp düzgünce takarsan kayma olmaz. denizde çok büyük rahatlık. sık sık değiştir 2-3 saatte bir. normalde 4-5 saat tutuyorum ama denizde enfeksiyon vs ihtimalini düşünerek max 3 saat
daha şimdi gelip duş aldım, regl dönemindeyim, üç gün daha tampon kullanacağım. çok büyük rahatlık. çıkınca hemen değiştirin yeter, bir de iyi yerleştirdiğinizden emin olun. ben bikinimin üstüne penti'den deniz şortu almıştım, onu giyiyorum. ipi gözükmüyor.
ben önceden kullanıyordum ama kullanılmasının sakıncalı olduğunu duyunca sırf bunu danışmak için bir jinekologdan randevu alıp gittim. doktor (ki kendisi prof idi) asla tamponla denize veya havuza gitmemem gerektiğini üstüne basa basa söyledi.kesinlikle yapmaman gerekiyor diye ısrar etti hatta adetin son günlerinde akıntı kahverengi lekelenmeye dönüşse bile çok yanlış dedi.akıntı tamamen kesilene kadar olmazmış
Sebep olarak ne gösterdi doktorunuz anomim 7? Ben damla damla gelen kanamada tampon da kullanmam zaten o kurulukla iyice tahriş eder.
Süslüle cevaplarınızı yeni gördüm.
Sık sık değiştirmek koşuluyla gireceğim inşallah bir sıkıntı olmaz.
Anonim @6 doktorum enfeksiyona en açık dönem regl dönemi ve tampon suyun içeri girmesini engellemez dedi.dahası,çocuk doğurmamış olanlara hiç tavsiye etmiyor doktorum tamponu.zaten başlı başına tampon enfeksiyon riskini artırır dedi.allah korusun risk az bile olsa ağır bir enfeksiyonda doğurganlık yeteneğinin kaybolma olasılığı var dedi.ben de bütğn tamponları attım çöpe o günden sonra