hayatinizda yer edinip haber vermeden cikan insanlara tepki veriyor musunuz?

susmak istemiyorum, sizin fikriniz nedir

1. "En azindan haber verseydin medeniyetsiz ayi" demistim ben.

15 temmuz 2020 18:08

2. Çok büyük bir şımarıklık ve ben neden hoş göreyim, neden susup kendime dert edeyim. Bir yandan da gurur yapıyorum

15 temmuz 2020 18:10

3. İnsanları çok fazla önemsediğim zamanlar çok kafama takar çatır çatır kavga ederdim, hıncımı almak için direkt kötü ayrılık yöntemini seçerdim ama olgunlaştıkça sessiz kalmayı tercih ediyorum ve yine içimde kalmasın diye her yerden engelliyorum lol giden insan kafasına koymuş gitmiş, davasını yapmaya gerek yok bence

15 temmuz 2020 18:17

4. Ben de aynen bunu yaparak uzaklaşıyorum ve kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum; illa tartışma ve kavga ile mi arkadaşlıkların sonlandırılması gerekiyor?

15 temmuz 2020 18:17

5. Açıklama yapmak kavga etmek anlamına gelmiyor. Söylersin anlatırsın olur biter konu kapanır. Iletişim kurmayıp karşındaki insana bi sürü soru işareti bırakmak benim tercih edeceğim bir şey değil, bana yapılması da beni çok rahatsız etti. Arkadaşlık değil konu bu arada. Kategoride belirtmiştim...

15 temmuz 2020 18:25

6. O zaman iş değişir soru sahibi, ben arkadaş olarak düşünmüştüm ;) o zaman tabi ki bir açıklamayı hak ediyorsunuz

15 temmuz 2020 18:30

7. Öznesi olmadığım benzer bir konuda fikrimi belirtmiştim, biliyor bundan rahatsız olacağımı. Tek bir cümle kurup ben de tamamen iletişimimi koparmak istiyorum, sessiz sedasız değil

15 temmuz 2020 18:37

8. ben tepki verip hesap sormuyorum. hayatınızda yer edinmemiş demekki. yeri geliyor 10 senelik ilişkiler de tek bir mesajla bitiyor mesela. belki sizin için yer edinmiş olan kişi, daha farklı düşünüyordur. o yüzden yıpranmaya değmez bence.

15 temmuz 2020 18:45

9. Yer edinmediğimi anlayabiliyorum ama soru o değil, allah aşkınıza ilişkiler haber vermeden bitirilir mi hiç? Bunu normalleştirmek yerine sağlıklı iletişimi normalleştirsek...

15 temmuz 2020 18:51

10. Ben de bunu bir flörtümde yaşamıştım. Hiç tepki vermedim aylar sonra da adamı sildim her yerden. Sen onu hayatında bir yere koymuşsun ama o seni koymamış demek ki. Ben de onu o kadar da umursamamışım gibi olsun diye aylar sonra silmiştim. Ama yapılan büyük saygısızlık bence. Ben onu bu şekilde tanımış oldum insan ilişkileri zayıf biriymiş demek ki dedim

15 temmuz 2020 19:15