hiç aşk büyüsü yaptırdınız mı tecrübeleriniz?

aşk büyüsü yaptırdınız mı ya da çevrenizde yaptıran sonuc alan var mı

1. Ben  yaptırdım 3 kez wingardium leviosa dedi defa yüzüme bakmayan adam kapımda yatar oldu süslüm tavsiye<3

22 ekim 2020 01:47

2. Kimseye bu kötülüğü yapmayın lütfen.

22 ekim 2020 01:47

3. buyu var midir yok mudur bilmem ama herseyin Enerjiden oluştuğunu düşünürüm. bir arkadasimin kardeşine büyü yapılmıştı. Kiz kardesi o dönem rüyasında kazanlarla kemik kaynatildigini görüp duruyodu, kızın içtiği kahvelerde bile insan suretleri acayip acayip seyler gordum. Esas buyu yapılan kişi ise yüz ifadesi, tipi bile değişti, inanılmaz borçlara girdi hapse düştü. Buyu yapan kadindan nefret etti. sonunda bıraktı kadıni. Simdi kadin perişan halde. Uzak durun derim. Tüm ailelerini etkiledi, 2 sene geçti . Her sey duzeldi. ama o dönem oturdukları eve bende dahil aileden kimse iceri girmek istemiyor. Ev boğuyor. Şehir değiştirdiler.

22 ekim 2020 02:24

4. Buyu once ise yariyor sonra yapanin basina bela oluyor, cinler, kotu seyler musallat olup ya delirtiyor buyu sahibini ya da buyu yapilan kisi domuz gibi goruyor buyu yapani. Cok fena ters tepiyor. Buyu yapip omur boyu mutlu olabilen insan olamaz. İki taraftan biri deliriyor.

22 ekim 2020 02:37

5. Son anonim... aynisi yaşandı. Kadin o kadar pis, kalitesiz bi kadındı ki... Saçları sürekli yag ve kepek içindeydi. Cok avam bir kadindi, gündelik hayatında taşlı gelin tacı falan takiyodu.. soka giriyoduk nasıl aşık etti kendine diye. Gulmemek için kendimi zor tuttugum bi an vardi, ben o kadının elinden yağlı pis tavalarda nasi yemek yedim diye ağlıyordu arkadasimin kardesi jdjdndn

Büyüyü falan bırakalım da, eger birinin gelecegi varsa 3 ay sonra da olsa 3 sene sonra da olsa geliyor. Bunu söylemeye geldim. Bırakın hayırlıysa sizin için gelsin. Birini cok istemistim zamanında, onun için şartlar uygun değildi. 2 sene geçti kimseye dokunmadım bile (cok flörtoz bir insandim) simdi o geldi ama benim hayatım alt üst kimseyi alamam.. yine de umarım bi gun tekrar bir araya gelebiliriz diye kalpten cok istiyorum, gerisi kısmet.

22 ekim 2020 02:51

6. eski bir arkadaşım dayak yediği, her şekilde şiddete maruz kaldığı manyak eski sevgilisine yaptığını itiraf etmişti bana. çocuğun sevmediği bariz ortadaydı ve kızo terketti. yani barışma imkanları yok gözüyle bakıyorduk çocuk bir süre sonra aşkından ölür vaziyette kıza döndü. bir takım ritüeller yapmış odasının görünmeyen bir yerine çocuğun fotoğrafını asıp çeşitli dualar okumuş. çocuk ondan mıdır bilmiyorum ama baya kul köpek oldu kıza. tabi bu salak saçma şeylerin ne kadar hayrı olur, birkaç ay sonra çocuktan yine dayak yedi ayrıldılar, birdaha da hiç barışmadılar. çocuk bana kızdan tiksindiğini o sıra sanki gözünde bir perde olduğundan vs. bahsetti ama ben tabi söylemedim böyle böyle yapmış sana diye. yazık böyle şeylerle uğraşanlardan allah hepimizi korusun.

22 ekim 2020 03:09

7. Büyü diye bişey yok inanman guzum kandırıyola sizi

22 ekim 2020 04:37

8. Ben böyle şeylerden çok korkarım ve inanmam aslında ama yorumları dehşet içinde okudum. Ben telepati veya enerjilere inanıyorum telepati gerçekten var zaten aramızda iletişim olan insanlarla görülmez enerjilerle bağlıyız. Telepati yaptığınızda bir fikri o kişinin kafasına koyabiliyorsunuz ama asla hür iradesi dışında değil. Nasıl markete çıkmak aklınıza gelir ama vazgeçersiniz mantıklı bulmazsınız o an onun gibi bir şey. Büyü gerçekten büyük ve korkutucu bir şey biri kendi hür iradesiyle gelmiyorsa bırakın gelmesin.

22 ekim 2020 08:52

9. Büyü olarak degil de farklı bir şekilde yaptım. Fakat bana dönsün beni sevsin diye degil. Hayatini yoluna sokması icin kendine gelmesi bagimliliklarini bıraksın diye yaptım.

22 ekim 2020 10:18

10. süslü peki işe yaradı mı?

22 ekim 2020 11:13